Lagstiftare i delstaten Tennessee har antagit en lagförslag som syftar till att klassificera livsmedel som innehåller vacciningredienser som ett läkemedel.

HB 1894 antogs förra torsdagen med rösterna 23-6 i senaten. Lagförslaget:

”Definierar vaccin eller vaccinmaterial som ett ämne avsett för användning hos människor för att stimulera produktionen av antikroppar och ge immunitet mot sjukdomar, framställt från den sjukdomsframkallande agenten, dess produkter, eller ett syntetiskt substitut, behandlat för att fungera som ett antigen utan att inducera sjukdomen, som är auktoriserat eller godkänt av United States Food and Drug Administration.”

Under diskussionen om lagförslaget förra veckan sa en demokratisk senator att hon inte skulle rösta för lagförslaget eftersom hon inte var medveten om fall där denna typ av mat säljs till konsumenter.

”Så vet sponsorn om några fall där mat som innehåller vacciner erbjuds i delstaten Tennessee i någon form av detaljhandel eller offentligt forum?” frågade Campbell.

”Nej, jag känner inte till några specifika exempel. Men det är klart att de utvecklar denna process. Och faktiskt har kongressen också hanterat detta och antagit ett ändringsförslag som sa att inga medel kunde användas för transgena ätbara vacciner. Detta är en process som utvecklas. Men detta lagförslag skulle endast säga att om det händer i framtiden, skulle maten behöva klassificeras som ett läkemedel om den innehöll ett vaccin,” svarade senator Joey Hensley, en av lagförslagets sponsorer.

Campbell svarade: ”Så även om jag känner att denna lagstiftning i grund och botten är harmlös, menar jag, antar jag att den adresserar något som jag inte kan föreställa mig att det någonsin skulle existera, vilket är idén att vi på något sätt skulle lägga vacciner i mat som du köper i en livsmedelsaffär. Jag menar, jag kan inte tänka på någon logisk anledning till varför någon någonsin skulle göra det. Och jag vet att, du vet, det verkligen har gjorts experiment med att sätta vacciner i grönsaker i syfte att studera möjliga överföringsmetoder. Men idén att detta på något sätt skulle korrelera med någon slags detaljhandelserbjudande av grönsaker, särskilt när den grönsaken skulle kosta, du vet, många tusen dollar, verkar för mig, antar jag, rörigt, att anta lagstiftning av den anledningen. Så jag kommer att rösta nej.”

Senator Frank Niceley (R), som röstade för lagförslaget, uttalade sig också under diskussionen och sade,

”Faktiskt har jag läst om data under ett par år nu och tydligen med denna nya teknologi, kan de odla denna sallad som de pratar om först. De kan odla den här saken så billigt, och jag har läst om att lägga den i sallad och massmedicinera alla, som de gör med fluor i vattnet. Jag menar, vem kan kontrollera dosen? Om du äter mycket sallad, kommer du att få mycket mRNA om du inte äter någon kommer du inte att få något. Och de pratar faktiskt om andra grönsaker som de försöker lägga detta i. Och min fråga är, skulle detta behöva säljas på ett apotek? Skulle du fortfarande köpa det i en livsmedelsaffär? Varför förbjuder vi inte detta helt och hållet? Vi har ingen aning om vad det kommer att göra med våra barn? Jag menar, med oss och äldre människor, någonting? Jag menar, är detta grejer hämtade ur en science fiction-film? Jag menar, det är, det är löjligt. Det ändrar ditt DNA, mRNA ändrar ditt DNA när om du har ditt DNA testat nu, och du äter en massa av denna sallad tar en massa av dessa mRNA-vacciner, och du går tillbaka och får ditt DNA testat igen, kommer det att vara lite annorlunda. Det kommer inte att vara samma som det du föddes med som du fick från dina föräldrar. Det här är farliga grejer. Vi behöver studera det antagligen behöver förbjuda det. Jag menar, jag kan inte föreställa mig. När jag först läste om detta, tänkte jag att detta kan inte vara sant. Men du fortsätter att läsa om det. Och det är sant.”

Den ursprungliga sponsorn av lagförslaget, delstatsrepresentant Scott Cepicky (R), säger att han introducerade lagstiftningen efter att vetenskapsmän i Kalifornien ”perfektionerat att sätta vacciner i vissa livsmedel,” och sa att lagen skulle kräva att företag varnar konsumenter om livsmedel skulle användas för att ”medicinera” dem.

”Om du går för att köpa tomater, och det finns ett poliovaccin därinne, att du är medveten om vad du köper som ett poliovaccin,” sa rep. Cepicky. ”Problemet vi har är om det inte behandlas som ett farmaceutiskt… Hur många tomater måste jag äta för att få rätt dos jämfört med hur många tomater måste du äta? Och om du äter för många, får du en överdos?”

Lagförslaget går nu vidare till guvernör Bill Lees skrivbord för hans signatur.

infowars.com, Vaccinsallad på väg att klassificeras som läkemedel i Tennessee

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här