Vad menar massmedia och tv med att köra på med all terroristpropaganda trots att vi redan vet om bluffen? Massmedia medverkar till att skapa en sorts masspsykos och vaggar in folket i en rädsla för terrorism.

Det har sällan figurerat så mycket skriverier och uppståndelse kring terrorism och polisaktivitet i Sverige som nu. Etablissemangets cyniska syn på folkets intellekt och medvetenhet går verkligen att ifrågasätta. För något är på gång i mediakarusellen nu. Gör sig massmedia skyldiga till brott? Brott mot internationell lag – med tanke på spridande och vidmakthållande av terroristhot.

Kriget mot terrorismen – ett krig som skapats för att ha en yttre fiende att skylla på medan man klampar in i andra länder och stjäl deras naturtillgångar. Detta fenomen har sedan länge avslöjats som en bluff. Har massmedia helt enkelt missat detta eller bara ”glömt bort”? Hur kan man som t.ex Aftonbladet fortsätta i samma trevande och patetiska försök till skrämselpropaganda? Missade massmedia att Benazir Bhutto strax innan hon själv mördades la avbön om att Osama Bin Laden mördats sedan tidigare? Den som talar sanning måste tänka på att ha ordentliga löparskor.

För att ta reda på mer kan vi börja rota i den nedtystade delen av vår samtidshistoria. Vi kan starta med att fråga oss vem som ligger bakom det sk. terroristnätverket Al-Qaida(Al-CIAda)? Nedan finner ni en frågeställning och en summering i videoform. Vi uppmuntrar er alla att enskilt göra vidare efterforskning i varje respektive fråga.

Vem skapade Al-Qaida?

Del 2

Del 3

Benazir Bhutto

Föddes den 21 juni 1953 i Karachi, död 27 december 2007 i Rawalpindi. Bhutto var Pakistans premiärminister 1988–1990 och 1993–1996 och var den första kvinnliga regeringschefen i ett muslimskt land efter kolonialtiden.

Benazir Bhutto dödades under en självmordsattack vid ett politiskt möte i Rawalpindi, Pakistan den 27 december 2007. I samband med att hon skulle lämna mötet besköts hennes SUV precis när hon skulle köra ifrån samlingen. Samtidigt utlöste en självmordbombare sin laddning bredvid hennes fordon. Inrikesdepartementets talman Javed Cheema påstod efter mordet att Bhuttos död inte orsakats av skotten mot henne. Istället menar han att hon dog då explosionen fick henne att slå huvudet i biltaket efter att hon försökt ducka från kulorna. Detta påstående är ifrågasatt av Benazir Bhuttos anhängare, men efter familjens önskemål har ingen obduktion utförts och sanningen förblir därför oviss. (Fr.Wikipedia)

BBC: Al-Qaida existerar inte

Brezinskis inblandning (Obamas rådgivare)

Slutnotis: Det finns mycket mer starkt material som massmedia inte tar upp eftersom det skulle sabotera deras fortsatta skrämselproganda.

Artikel skriven av Eric Johnson

Originalartikel