I tidigare artikelVi vet varför Vaken.se har passerat 172.000 besökare” förklarade vi varför intresset för Vaken.se är så stort och varför det är populärare än någonsin att läsa på vår sida. Senaste mätningar visar att vi nu passerar 200 000 läsare per månad och detta är nytt rekord.

10+ år av ideellt arbete har gett resultat och Vaken.se cementerar sig som en sida alla väljer att läsa, oavsett om de uppskattar vad vi gör, eller om de ogillar det. Statistiken, kommentarerna och e-posten vi får visar unisont att fler och fler människor läser alternativmedia. Även dem som är djupt fast i konsensus och normbilden av hur världen och samhället fungerar kan inte låta bli att även snegla på Vaken.se flera gånger i veckan.

Vaken.se:s mål har alltid varit och fortsätter vara

[quote_box_center]”att belysa information som annars inte skildras via ordinarie massmedia men som är av grundläggande betydelse för den enskilda människans fria beslutsprocess”.[/quote_box_center]

Hur ser framtiden ut för Vaken.se? 

Alla som någon gång engagerat sig i svenskt föreningsliv, klubbar eller andra helt ideella verksamheter vet problemen som även Vaken.se står inför. Oftast finns det ett par starka, drivande och målmedvetna kvinnor och män som håller ihop själva arbetet så att resultatet för den stora gruppen blir så bra som möjligt. Dessa nyckelpersoner tar ofta på sig mer ansvar än de orkar eller klarar av i längden och behöver även donera mycket av sin egen tid, sina egna resurser och pengar för att föreningen, klubben eller verksamheten ska kunna fortleva. Samma sak gäller Vaken.se.

Vi vill fortsätta arbeta helt ideellt, där det individuella engagemanget är grunden till vår fortsatta utveckling. Detta är något som dock kräver nya ideer, nya visioner och ny kraft. Vi står inför ett mycket stort problem, där för få personer bär allt för mycket arbete på sina axlar. Därför söker vi nu med ljus och lykta er som kan skicka in sina nyhetstips till Vaken.se, eller på egen hand publicera nyheter på Vaken.se.

Bli en del i Vaken.se och bidra till att förbättra det svenska nyhetsklimatet. Vi letar just nu efter nya översättare och nyhetsredaktörer och givetvis även skribenter. Främst någon som skriver nyheter i de ämnen som vi på Vaken fokuserar på men även andra typer av texter kan vara intressanta.

Som nyhetsredaktör jobbar du med att välja ut nyheter som passar för Vaken.se. Du redigerar text, du översätter om nyheten ursprungligen är på ett annat språk, du rubriksätter och jobbar med ingresser och bildhantering.

Som skribent kan det handla om allt från att skriva längre analyser till en kort beskrivning av en intressant Youtube-video. Verksamheten är helt ideell och alla inom Vaken jobbar när dom har tid och kan, alltså bygger alltid på just dina förutsättningar och ditt engagemang för att bidra till ett bättre nyhetsklimat i Sverige och Norden.

Du kan börja direkt. Gör en översättning av en viktig internationell nyhet du anser borde publiceras på Vaken.se och skicka den till oss via vårt kontaktformulär och ange ”nyhetstips” i ämnesraden så vi snabbt hittar mailet.

 

3 KOMMENTARER

  1. Absolut sanning går aldrig att uppnå utan det gäller att vara så nära som möjligt. Det är det vinnande konceptet. Sanningen är enkel – så här är det! Inget mer att säga.

  2. Håll koll på detta

    Benjamin Fulford – March 30, 2015
    Någonting, kanske stort, är på gång i USA. Gigantisk militärmanöver i sydväst.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här