Vaken.se – nu med mer än 10.000 likes på Facebook!

4
2226

Vaken.se har nu fått över 10.000 ”gilla” på Facebook (gå in och gilla om du inte redan gjort det)! Facebook är som all annan IT-teknologi en plattform med för och nackdelar. Vaken.se bestämde sig för några år sen att aktivt börja dela information där, då det är där folk mest ”hänger” och hämtar mycket av sin information från. Därför måste vi försöka använda den till att vända det till att ha en positiv del av folks vardag, genom att dela med oss av viktig information som kan göra dem till mer fria och medvetna individer.

Genom att aktivt dela nyheter på Facebook har vi gått från cirka 25.000-35.000 unika besökare (2013-2014) i månaden till att ha tre-fyra gånger fler besökare – alltså en markant större spridning av information och kunskap vilket glädjer oss enormt.

Nu vilar ansvaret i dina händer. Steget där du själv börjar bli en representant för att sprida kunskap och medvetenhet i din närmaste krets, må det vara på din skola, din arbetsplats eller bara till en vän, familjemedlem, bekant, osv. Första steget kan vara att beställa våra proffsigt tryckta informationsblad till självkostnadspris (frakten ingår i priserna!). Dela sedan ut dem på torgen, arbetsplatsen, skolan, myndigheter, tåg/buss-säten, under vindrutetorkare på bilar, m.m.

Tillsammans kan vi göra stordåd och förändra världen från en svår plats att vara på, till en ljus tillvaro i harmoni med varandra, med ökad förmåga till empati, värme och kärlek.

KUNSKAP ÄR FRIHET!

Tack för er hjälp,
Jonas, Gustaf, Marcus, Mikael och alla andra i Vakens administrationsgrupp.

Ps. Vaken är ingenting utan våra donatorer – läs här hur du kan stödja Vaken.se med hjälp av donationer. Stort tack igen för alla som donerat tidigare – och framtida! Vi är er evigt tacksamma.