Vaken.se ringde in till Alex Jones Show och berättade för amerikansk publik hur sanningsrörelsen i Sverige startade. Samtalet gick vidare in på hur man kan skydda sig mot corona med D-vitamin och varför Sverige inte hade samma omfattande lockdown som i princip hela övriga världen.

Se mer av Alex Jones på infowars.com och banned.video

Vaken.se på Alex Jones Show om coronakrisen

1 KOMMENTAR

  1. Till mig måste de säga att jag ska välja på vaccin eller – eller dödsskott. Jag är i Jesus Kristus och har ingen rädsla för att lämna kroppen. Däremot är det skrämmande att leva med vaccinets risk för att göra livet till en tickande bomb, och eventuellt svåra biverkningar, ev utveckla cancer. Jag har läst om att vaccin redan på 50-talet orsakat leukemin efter barnvaccinering. Vaccinföretagen lägger inte gift i varje ampull. Då skulle allt sluta med vaccin. Men låt säga, att var 200ade – 300ade ampull har EN sorts gift och andra vaccinampuller har andra gifter, som efter 8-10 orsaker cancer och inte en enda människa kommer att tänka på att den som utvecklat cancer, tog vaccin för många år sedan.
    Eliten är så falska och tillhör en ras som tänker UTROTA MÄNNISKAN,. De har tagit steg för steg, via aborter, homosexualitet, transpersoner, mord på kvinnor, sabotera deras underliv i grova våldtäkter, så de inte kan bli gravida. Flickebarn som blir utsatta och förstörda i sina känsloliv, förutom blir mördade i ”röda rum”.
    Det var Eliten som släppte igenom knark och andra droger och rockmusiken och frisex. Alla artister är av den andra rasen. Vi människor är så grundlurade. Vår enda räddning är att ha en relstion med Jesus.
    Se min fb prof länk: ”Swedish Aliens and Reptilians”…(Eliten)

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här