Hej och välkommen till nya Vaken.se! Lanseringen av nya hemsidan har dröjt lite men nu är vi redo att utmana gammelmedia i minst 10 år till (Vaken.se hade sitt 10 års jubileum i somras)!

Vi har fått hjälp av en professionell webbdesigner med stor kunskap av WordPress och design, samt en erfaren kodare som har hjälpt oss migrera samtliga artiklar från förra hemsidan till den nya. All kunskap som samlats på Vaken.se de senaste 10 åren finns kvar och sökträffar från diverse sökmotorer kommer automatiskt komma till rätt artikel på nya sidan. Allt detta i en ny responsiv hemsida anpassad för alla typer av datorer, surfplattor och mobiltelefoner.

Besöksantalet till Vaken.se har aldrig varit så stort som det är just nu, så det är extra kul att kunna lansera nya hemsidan. Vi hoppas ni kommer att trivas och att ni gillar nya hemsidan!

Kunskap Är Frihet!
Administrationsgruppen

6 KOMMENTARER

  1. Vi jobbar på att importera de gamla kommentarerna, osäker på när det blir klart dock. Forumet ligger kvar på den gamla plattformen, se nyheten om forumet som lades upp idag.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här