En mentalinstitution där medias och myndigheters propagandamaskin livnär sig på folks rädsla. Utan att öppna för debatt, jämföra för och nackdelar. Undersöka verifierade vetenskapliga bevis som inte tillhör köpta forskare. Där förmågan att tänka själv har sopat bort all logik. Bara ett enkelspår med massiv propaganda från myndigheter och reklam ”ta den, ta den, ta den.. ” för att övergå till indirekta hot, ”tar du den inte, så begränsas du”

När i historien har någonsin det hänt tidigare? Tänk tänk…

Får man inte en känsla i magtrakten att nått är jävligt konstigt då? Vaccinerade mot ovaccinerade gränser ska dras, fast vaccinerade både smittar och kan smittas? Det räcker inte med 2, det ska vara 3, 4 osv, var går gränsen? Om 1 och 2 inte fungerar varför skulle 3 och 4 göra det? Var är det vetenskapliga beviset att det hjälper?

Folket tjafsar mot varandra på sociala medier, medan dom som håller i spakarna skrattar i kulisserna hur deras klassiska söndra & härska taktik separerar folket, några lagar existerar inte och både grundlagar, patientlagar, diskrimineringslagar och mänskliga rättigheter körs över som inget har hänt. 

Lag blir brott, brott är rätt, lögn är sant, våldtäkt är ok?

Ärligt talat, va fan händer?

”Ja, herrarna blir hjältar, men folket det blir dömt. Och vi som ser hur allt går till får veta att vi drömt…” Björn Afzelius, ”En Kungens man”

”vill folket bästa”- ..heter det, tjena tror du på flygande grisar och att tomten är far till alla barnen?

En mustaschprydd man på 30 talet hade samma taktik för att manipulera massorna, massiv propaganda och successivt ta bort rättigheter och då införande av Gesundheitpass (friskhetsintyg) infördes. Allt som gjordes då var också lika ”lagligt.

Då som nu så skedde också bokbränning av kunskap, hur skulle det ske i modern tid? (Factchekers, Censur, borttagningar av videos och kanaler, dvs digital informations krigsföring)

Världen är

När 6 globala företag ansvarar för 90 % av världens media, vad sker när en främmande makt (CCP) även får inflytande i dessa 6 företag?

Vad händer när ägarna till dessa företag har gemensamma intressen att skapa en ny världsordning?

Vad händer när samma företag drivs och kontrolleras av en politisk ideologi?

Vad händer när nyheterna inte längre är fria från partiskhet?

Vad händer när nyheterna inte längre är pålitliga och oberoende?

Vad händer när nyheter helt enkelt blir en förlängning/arm av ett politiskt parti?

Dessa parasiter och miljardärer som i USA kallas Deep State, dvs Soros, Gates, Rotchilds, Rockefeller för att nämna några namn, är det riktiga viruset som infekterat vår värld i flera sekel och nu också blir exponerade. Ibland är det mest ofantliga historia inte en teori utan en realitet, ett galet massmissbruk från eliten som håller i pengarna på toppen.

WHO sponsrat av Kinas kommunistparti (CCP)
Var började allt? Kina, vad har dom? Kommunistpartiet CCP och specialister på propaganda. Amerikanska senaten framförde i sitt censurerade tal ”CCP Founded WHO” (CCP sponsrade WHO”)

Världen är

USA som har övervaknings -och satellitsystem världen över, som tex N.S.A vet givetvis detta. Senaten vet givetvis detta. Militären vet givetvis detta.

Vad händer när CCP Kina under flera år mutat Bigtech företagen för sina egna intressen?

Under förhören i senaten i Juli 2020 kunde dessa tech jättar inte förneka sin koppling till Kinesiska företag, hur många har sett det?

Vad händer när CCP Kina får strategisk kontroll över WHO?

Hur många länder kan dom då få indirekt få inflytande över?

Vet du om IHR avtalet som undertecknades 2005 om dom internationella hälsoföreskrifterna? Vilket undertecknades av 194+/196 länder och därav överlämnar makten till WHO i samband med en ”pandemi” och således även innebär ett högförräderi mot respektive lands befolkning?

Tillika GPMB avtalet 2019, Global Preparedness Monitoring Board.

Vet du om Tedros bakgrund är inom ett kommunistiskt parti?

TPLF, Tigrayan Peoples Liberation Front och klassat som en terrorist organisation? Ska du och världen lita på en sådan person?

”The Greater the crime perpetrated by the leadership, the less likely it is that the people will ever believe their leaders to be capable of perpetrating such event” A.Hitler.

Den kognitiva dissonansen
Illusionen som skapas av media ger en skev bild av verkligheten om hur den verkligen ser ut, så därav skapas en klyfta mellan dom som ständigt endast följer myndigheter och media utan att se vad som egentligen sker i verkligheten, vad som pågår parallellt i övriga länder, vad miljoner människor världen över har sett, vad läkare, forskare, politiker som censurerats lyfter fram. Som tex: Dr Carrie Madej, Dr Robert Malone, Dr Judy Mikovitz, Politiska talespersoner som Candance Owens, EU Parlamentets Christian Terhes & Christine Anderson.

”Sometimes people don’t want to hear the truth, because they don want their illusions destroyed” Friedrich Nietzsche

När det förs fram en annan bild än massmedias och statens propaganda så blockeras och förnekas det, oavsett vetenskap, matematik eller sunt förnuft, rädslan styr och den kognitiva dissonansen tar över, man vågar inte möta sin rädsla, kan inte ta till sig något annat.

Med enkelhet propagerar media sitt mantra om ”konspirationsteorier” för att styra bort folk att verkligen kolla upp dom det är fakta eller teori.

Hur bedömer man om något är sant eller falskt om man inte jämför och får bilda egen uppfattning?

Sverige har total avskärmats från omvärlden och är nu likt en Nordkoreansk 2.0 diktatur, vi är dock inte enda landet, hela världen får utstå denna censur och massmedias propagerande.

Men att ständigt förneka och inte acceptera sanningen leder ingen vart och kommer till sist bli en hjärnsmälta av obeskrivliga proportioner där ”Gökboets” väggar kommer rasa samman i en psykologiskt Armageddon.

Men det är givetvis var mans egna läxa att ta lärdom av. Men då blir man också ett får utan tanke, där ullen sakta rakas bort medan slakten sakta genomförs och rättigheterna försvinner.

Vakna till! och återta din fria rätt att leva, skaka av dig ullen och bli ett lejon, förvänta ingen sanning blir levererad, granska kritiskt på djupet för vi blir fler och fler och det är miljoner människor varje dag världen över som står upp.

Bl.a. den Ryska nyhetskanalen Ruptly visar livesändningar från flera håll i världen hur det verkligen ser ut och det finns flera som sänder live näst intill varje helg från flera olika länder.

Att veta om den obeskrivliga ondska som är över oss är ändå ljus, medan att undvika den är att ständigt leva i en lögn av mörker.

Botemedlet
Hur bryter man då denna psykologiska propaganda?

  1. Stäng av alla statliga medier och myndigheter globalt,
  2. Leta källgranskningar,
  3. Jämför information från oberoende media och dess källor
  4. Gå förbi factchekers, medias konspirations styrning, granska och sök på djupet.
  5. Lyssna på folket på sociala medier från olika länder, jämför information, vad säger dom?

Samtliga medier är förmedlingskanaler det är inte rubriken eller namnet som är det viktiga, det är källgranskningen.

Källan kan vara från vetenskapliga artiklar, statistik, analyser, läkarutlåtanden från dom som inte blivit köpta eller mutade. Journalistik handlar i grunden om grundlig research. Stora medier idag är tyvärr pengastyrda där rädsla säljer mer och sanningen ska förlöjligas.

Världen är

För dom som tagit injektionen så finns hopp och kan motverkas, där Dr Judy Mikovitz som jobbat närmast Dr Fauci som kopplas till Wuhan labbet och dess smutsiga forskningar, hon om någon är värd att lyssna på. Då flertal fall av hjärtproblem och infarkter och dödsfall har följt i denna experimentella injektions spår.

NAC-Acetylcystein är antiinflammatoriskt, utöver att höja intag av C-vitamin, D-vitamin, Zink och hjälpa immunförsvaret. Det som också tunnar och renar blodet gör Rödbetsjuice, flertal positiva studier har lyfts på detta dels även från Karolinska institutet.

”Kan man sänka blodtrycket genom att dricka rödbetsjuice?” ”Ja, det kan man faktiskt.” Mattias Carlström, docent i fysiologi och forskargruppledare.

https://ki.se/forskning/rodbetsjuice-sanker-trycket

Skillnaden här är att dessa är naturliga preparat och inte modifierade med läkemedelsindustrins konstgjorda beroendeframkallande ämnen.

Slutord
Med förhoppning att den som läser detta får några tankar och blir det lejon folket behöver. Läs gärna igen och se källänkar nedan och sök, sök. Ta inte dessa ord som fakta, ta det som vägledning, för omfattningen är mer komplex.

Detta är utan tvekan det största brottet i mänsklighetens historia vi går igenom och det är upp till var och en att läsa på där vi sist kan ena oss mot en gemensam fiende. Som absolut inte vill ”Mänsklighetens bästa”.

Tack för ordet och kärlek till folket, ty vi har makten.

Vänligen,
Daniel Forsius, frilansjournalist, Frihetsaktivist och Musiker

Daniel Forsius, ett tal under Frihetsmarschen i Göteborg. 27 Nov. 2021

 

Källor:

WHO, IHR 2005:

https://www.who.int/publications/i/item/9789241580496

A World at Risk, 2019, Annual Report GPMB:
https://www.gpmb.org/annual-reports/overview/item/2019-a-world-at-risk

5 chockerande fakta om Tedros bakgrund:
https://www.breitbart.com/politics/2020/04/10/5-shocking-facts-about-who-chief-tedros-adhanom-ghebreyesus/

USA SenatenS uttalande Juni 2021 om censuren på FB & om WHO:
Senator Marsha Blackburns youtube kanal

https://www.youtube.com/watch?v=zYDN8gwVfdM

Backup
https://www.bitchute.com/video/yO1KaJ5ylIbl/

Nyhetsinslag, Gravitas

Kort Utdrag Bigtech om kina kopplingar (3:22):
https://www.youtube.com/watch?v=mS2AXFo0BfY

BIGTECH HEARING hela:
https://www.youtube.com/watch?v=ht-zdeMwxbw

(finns flertal inslag)

EU Parlamentets uttalande
https://www.bitchute.com/video/2QEnQCKjKnzx/

*Dessa är endast ett axplock av flertal ytterligare källor som finns att tillgå.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här