Investerare som vill dra nytta av nya utvecklingar inom kryptovalutor svämmar över med alternativ, men två namn har nyligen dykt upp och sticker ut från mängden: Pikamoon och AltSignals. Båda projekten är unika på sitt eget sätt, men vilken av dessa kryptovalutor har nyckeln till en mer lovande och lönsam framtid? Svaret kan du strax få, då vi i denna artikel kommer att titta närmare på deras funktioner, investeringspotential och vilka spännande möjligheter respektive projekt erbjuder.

AltSignals: Inleder en ny era av handel

AltSignals syftar till att revolutionera handelsupplevelsen med avancerade AI-drivna handelsalgoritmer. Plattformen har blivit erkänd som en ledare när det gäller att leverera tillförlitliga signaler över en rad finansiella marknader. Den har erbjudit konsekventa, fina resultat sedan 2017. Med ytterligare integration av AI-teknik i horisonten siktar AltSignals på att ge handlare förbättrad precision, bättre riskhantering och avancerad sentimentanalys.

Mycket tack vare AltSignals signalers precision har plattformen lyckats att bygga upp en lojal användarbas på 50 000+ användare, där 1 500 VIP-medlemmar drar nytta av de enastående handelssignaler som erbjuds på plattformen. AltSignals fokus på att effektivt kombinera maskininlärning med erfaren handelskunskap, tillsammans med ett öppet och transparent förhållningssätt till sina användare, har gett plattformen ett otroligt betyg på 4.9 stjärnor på Trustpilot, vilka kommer från över 500 recensioner.

Denna noggrannhet har uppnåtts genom AltSignals egenutvecklade verktyg AltAlgo™, ett system som är utformat för att identifiera affärer med stor potential tidigt, vilket resulterar i en imponerande vinstgrad på 64 %. Som ett företag som ständigt söker efter sätt att förbättra sig självt, sticker AltSignals tydligt ut inom sitt område. Projektet försöker helt enkelt förbättra och förfina sin noggrannhet genom att ta till sig och använda ny teknik.

Vad betyder ASI och ActualizeAI för AltSignals?

Plattformens fokus på innovation återspeglas i dess kommande pre-sale av sin egen krypto ASI, som lovar att ge investerare betydande fördelar, både på och utanför plattformen. ASI:s pre-sale kommer definitivt att kunna gynna AltSignals, genom att plattformen ämnar att använda intäkterna från den för att hjälpa till att utveckla en ny och kraftfullare AI-driven lösning vid namn ActualizeAI.

ActualizeAI använder maskininlärning för att utveckla en bättre uppsättning handelsdata, vilket gör det möjligt för AltSignals att producera ännu mer exakta handelssignaler än tidigare. Genom att använda NLP har funktionen förmågan att bestämma marknadssentiment över handelsforum och nyheter, jämföra input med sina egna tolkningar av mönster för att förutse rörelser tidigare och med mer stabila resultat.

De som innehar ASI-token kan också få utökad tillgång till AltSignals AI-ekosystem, bli medlem i AI Members Club och möjligheten att få en begränsad upplaga av ”Access AI Pass” som ger innehavare fördelar, såsom att få tidig tillgång till alla nya produkter som släpps till communityn. ASI-token är med andra ord viktig för både investerare och AltSignals som plattform. Investeringarna i dess pre-sale bidrar helt enkelt till att projektet på ett bra sätt kan producera en omfattande svit av AI-baserade verktyg som effektivt kan generera vinster från spjutspetsteknologi.

Pikamoon: Försöker tjäna pengar på Pokémons popularitet med NFT- och spelfokus

Pikamoon, en up-and-coming GameFi-token, erbjuder ett engagerande NFT-fokuserat Play-to-Earn-spel i dess uppslukande Pikaverse. Investerare dras till Pikamoon för dess unika blandning av spel och kryptovaluta. Pikaverse är fylld med olika NFT:er och erbjuder bland annat unika arter och ”påskägg” som väntar på att bli upptäckta. Pikamoons egen kryptovaluta, PIKA, används för att skapa NFT:er, köpa värdefulla föremål på marknaden och för att tjäna belöningar genom spel.

Trots dess potential kan Pikamoons primära fokus på spel begränsa dess tilltal till en nischpublik av kryptoentusiaster som bara råkar vara ivriga spelare. Pikamoon har också fått skarp kritik som en uppenbar rip-off av Pokémon-universumet, som sannolikt kommer att få negativa effekter från Pokémons community.

Medan spelindustrin är värderad till cirka 135 miljarder dollar årligen, vilket är en imponerande siffra i sig, bör det noteras att detta värde delas mellan bokstavligen tusentals leverantörer. Med tanke på den senaste tidens branta nedgång i NFT:er, kanske investerare som söker bättre möjligheter vill söka någon annanstans.

Varför AltSignals överglänser Pikamoon

Medan Pikamoon erbjuder en engagerande och uppslukande spelupplevelse är AltSignals helt klart en mycket mer omfattande investeringsmöjlighet, med större potentiell vinst både med tanke på de handelssignaler den delar och genom traditionell investeringsavkastning. ASI:s pre-sale ger investerare en chans att vara en del av en verkligt innovativ utveckling inom handelsteknologi.

AltSignals djupgående integration av AI i sitt beprövade AltAlgo™-system utgör en betydande milstolpe, och positiva resultat som förväntas för alla som har ASI-tokens. I jämförelsen mellan Pikamoons PVE och AltSignals vinster erbjuder den senare helt klart ett mer lovande och spännande perspektiv för kryptohandlare.

AltSignals meritlista säger även den mycket om dess tillförlitlighet och fokus på att tjäna sina användare väl. Plattformen har som sagt levererat starka resultat sedan 2017, vilket är ett bevis på dess motståndskraft och anpassningsförmåga till en ständigt föränderlig marknad. Med ett starkt fokus på teknisk och fundamental analys, utrustar AltSignals användare med den kunskap och de verktyg de behöver för att fatta välgrundade handelsbeslut. Detta engagemang för utbildning och empowerment skiljer AltSignals från många andra kryptoplattformar.

Slutsats

Medan Pikamoons PVE erbjuder en unik och engagerande upplevelse, räcker projektet inte hela vägen fram jämfört med de omfattande handelslösningarna och potentiella vinster som erbjuds av AltSignals. Det man kan konstatera är att ASI:s pre-sale erbjuder en spännande möjlighet för investerare att bli en del av ett revolutionerande AI-drivet handelsekosystem. I det stora hela gör AltSignals fokus på innovation och konsekvent prestanda det helt klart till ett överlägset investeringsval.

Investerare kan nu delta i steg 1 fas av AltSignals pre-sale, då tokens finns tillgängliga för $0.015

Du kan hitta mer information, inklusive om hur du köper ASI, här.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här