Senaste statistik från USA visar att varannan amerikan misstror den officiella konspirationsteorin!

Nu med ReThink911-kampanjen i gång i USA, Kanada, Storbritannien och Australien, har allt fler journalister också börjat utmana censuren. Politiker, piloter, militärer, vetenskapsmän, akademiker, ingenjörer, arkitekter, brandmän, skådespelare m.fl. över hela världen har redan utmanat den officiella versionen och ifrågasatt den, offentligt.

Över hela världen! Utom i Sverige!


Så ser det

    inte

ut när en byggnad faller!
Så ser det ut när en byggnad

    exploderar!

 

När kommer vi att se en offentlig person i vårt land ställa frågor? Finns det någon pensionerad politiker, militär, vetenskapsman, akademiker, ingenjör, arkitekt eller skådespelare redo att bryta tystnaden i Sverige? Jag vet! Ni är många hederliga yrkesmän och -kvinnor som är skeptiska till de officiella lögnerna. Men vår media har fått munkavel på sig. Kommer ni ut med er skepsis så lär ni bara bli hånade, utskrattade och förolämpade, precis som skett med Alhambra de sista 10 åren.

Men tänk ändå att i Norge har vi f.d. partiledare och sociologiprofessor Berit Ås, I Danmark har vi kemiprofessor Niels Harrit, i England har vi handels- och hälsominister Michael Meacher, i Tyskland har vi teknologi- och forskningsminister Andreas von Bülow, i Italien har vi f.d. President Francesco Cossiga, i Ryssland har vi f.d. ryska arméns ÖB Leonid Ivashov och i USA har vi f.d. guvernören i Minnesota Jesse Ventura samt Presidentkandidaten och ledare för Miljöpartiet Cynthia McKinney med tusentals andra modiga sanningssökare.

De orkade inte hålla tyst längre!

Den enda politiker i Sverige som vågade skriva under en petition för att få fram sanningen, Egon Frid (V), jagades i bästa STASI-fason av TV4:s Kalla fakta och av sina egna partikamrater och fick göra avbön med tårar i ögonen. Är det måhända Sverige som ligger bakom 9/11? Vad är det som har gått snett med mitt älskade Sverige? Vad har hänt de sista 60 åren? Var är Pippi Långstrump och hennes kamp mot överheten? Var det bluff alltihop? Hur kunde ett stolt folk skrämmas så pass att ingen vågar ens ställa en enkel fråga?

Fråga: Hur i hela världen kunde 3 skyskrapor rasa i fritt fall samma dag när sådant aldrig hänt tidigare i bygghistorien utom medelst sprängämnen? HUR kan 2 plan och begränsade, kortvariga bränder få 3 skyskrapor att pulvriseras på några få sekunder på en och samma dag, när andra höghus har brunnit i 24 timmar utan att ens svaja?

Den frågan har över 2026 auktoriserade arkitekter och ingenjörer och över 17000 supportrar
ställt sig på ae911truth.org – Under hela september drar de igång med en världsomfattande kampanj! ReThink911!

Hesham Bahari
www.bahari.blogg.se

Fler artiklar: Who Are These 2,000 Architects and Engineers?

The Official ReThink911 Video – Did you know a 3rd tower fell?

Solving the Mystery of WTC 7 – Svenska undertexter

PETITION: SKRIV UNDER RETHINK-911:s INTERNATIONELLA UPPROP! 11999 HAR REDAN GJORT DET.

Vilka misstror den officiella konspirationsteorin om 11 september 2001?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här