Passa på att sätta in pengar till nästa månads utskick.
Du kan skriva vem du tycker ska få ett informationspaket i meddelandet.

Nytt Läs texten till informationspaketet

Informationspaketet

Kunskap är frihet!

Det här är ett informationspaket från Vaken.se

Vaken.se är en politiskt och religiöst oberoende idéell verksamhet som arbetar för att belysa information som censureras i massmedia. Huvudsakligen handlar det om djup civilisationskritik där vi diskuterar och sprider kunskap om korruption och dolda maktstrukturer men även nya alternativ som kan gynna mänskligheten.

Vi har valt att skicka informationspaketet till dig för att du en är intressant röst i Sverige. Med detta informationspaket vill vi ge dig möjlighet att få en inblick i kunskap som kan vara till hjälp för att få en djupare förståelse av vår omvärld och för att kunna skapa en positiv samhällsutveckling. Vi tror att människor kan ha stor nytta av att förstå de bakomliggande mekanismerna i samhället och har tagit på oss uppgiften att sprida informationen vidare.

På hemsidan Vaken.se kan du ta del av fler dokumentärfilmer, artiklar och delta i forumet. Vi arbetar bl.a. genom att dela ut flygblad, böcker, filmer, arrangera föreläsningar, möten och filmvisningar samt skicka ut informationspaket.

Hoppas att du får lika mycket nytta av informationen som vi och att du vill höja din röst för att sprida kunskap vidare.

Hör av dig till oss om du vill vara en del av vårt arbete, du behövs!
Med vänliga hälsningar

Mikael Cromsjö
micro@vaken.se

Redaktionen
info@vaken.se

Vaken.se
Kunskap är frihet

Exoteriska Fonden
För frigörande av dold kunskap

PlusGiro: 30 06 87-1

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här