Nu när mörkret ligger över oss som värst, behövs mycket ljus och färg inomhus för att pigga upp. Snart blir det dags att julpynta och då kommer mycket av den glädjen alla känt under våren och sommaren tillbaka. Besök gärna inredningsshoppen.se på nätet och titta efter vad de erbjuder för heminredning. Kanske det bara behövs en ny färgglad hallmatta för att hemmet ska bli som nytt. En hallmatta kan enkelt bidra till att hemmet känns lite annorlunda och nytt. Det finns väldigt många typer av hallmattor att välja mellan, kolla in kategorin hallmatta hos inredningsshoppen för ett stort utbud. Den nya trenden på heminredning i höst tar oss bland annat tillbaka till 1970-talet, med hantverk som har runda former. Här nedan kommer några förslag på olika trender och du kan logga in på inredningsshoppen och se om de har något du vill ha där.

Trend av 1970-tal
I höst är det inne med heminredning som påminner om 1970-talet. Det ska vara ockragult, orange, buteljgrönt, kastanjebrunt och även material i olika rosa nyanser. Färgade glas har kommit tillbaka, gärna då när det gäller som dricksglas. Det är också modernt med keramik och manchester och ytor som är trärena. Dock inte furu som på 1970-talet utan det är valnöt som gäller i dag. Sammetstyget som länge varit modernt kan vara på väg bort och ersättas med tyg av manchester, både som möbelklädsel och andra inredningsdetaljer. Även konst i massor, speglar och textiler med mönster kommer tillbaka och då gärna klassiska rutmönster och storblommigt.

Harmoniska hem
Under hösten gäller inredning med naturens alla färger, som skogens dova gröna färger eller havets blåa nyanser. Mycket av den heminredning som köps i dag är av återvunnet material. Det är även inne att ha massor med sköna kuddar i olika storlekar och material både i soffor och i sängen. Något annat som är populärt och mysigt är mjuka mattor att sätta fötterna på och ullplädar att svepa in sig i, framför tv:n eller läsande en bra och spännande bok. Det är väldigt trevligt att bryta av de naturliga färgerna med en snygg hallmatta med flera färger och kanske i ett abstrakt mönster. Titta på inredningsshoppen.se för att se vad de har att erbjuda, du lär säkert hitta något av intresse där.

Kontraster
I höst är det också vanligt att inreda sitt hem med blandade material och mönster. Allt behöver inte längre gå ton i ton med färg, form, material och mönster. Varva gärna varma och kalla färger på tyger med inredning som blänker och glimmar. Prova att blanda lila med mintgrönt eller ockragult med cerise, du lär bli förvånad över hur fint de passar ihop. Nu i höst ska det även blandas med olika mönster: rutigt, prickigt, blommigt, randigt och även abstrakt går att kombinera ihop.

Mjuka, runda former
Denna höst och vinter föredras mjuka former som har runda hörn. Bort med alla raka linjer för att få en mjuk uppsyn. Detta lär bli vanligt på stora möbler som soffor och fåtöljer. Om du loggar in på Inredningsshoppen lär du hitta många exempel på trevlig inredning, både när det gäller tyger och ljus i olika former. Ljus som i höst och vinter ska vara pastellfärgade och bland annat skruvade eller bågformade. Helt annorlunda mot de vanliga raka ljusen, både nytänkande och spännande.

Vinterns populära trender

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här