Vittne såg Antifa, Black lives matter och KKK på samma bussar

En kvinna som var i Charlottesville under oroligheterna 12 augusti berättar anonymt genom en bekant vad hon upplevde. Hon såg bland annat personer från Antifa, BLM och KKK kliva av samma bussar, som ett sällskap. Om man ska ta henne på orden och väga in annan fakta tyder mycket på att det var en orkestrerad händelse.

palbergstrom.com

7 KOMMENTARER

 1. Så ni tror på detta. Detta är en klassig berättelse om något som aldrig har hänt. Anonym källa via en bekant. Det är så osäker uppgift att jag inte skulle ta den på allvar men de gör vaken.se för de ligger i vaken.se intresse och då kastar man allt vett och sans överbord.

  • Sa han som inte kunde stava…

   ”Det är så osäker uppgift”

   ”Så ni tror på detta” bör avslutas med ett frågetecken. Det ser ut så här: ?

   • Du är en idiot som ALDRIG fattar ätt jag är ordblind så ta och slå upp det ordet för du verkar inte fatta vad det ordet betyder..

     • Det är vad du tycker men ingen annan här på vaken.se har skrivit något som är närheten av vad du skriver om mig.

   • HM är uppenbart någon typ av PK-maffians anställda ”debattörer” som alltid försvarar allt skit MSM basunerar ut med sin propaganda…

 2. Eftersom trollet HM tillåts att härja fritt i vaken.se’s kommentarsfält utan någon som helst åtgärd, kan jag inte ta denna sida för seriös. Goodbye!

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here