Idag är det 14 år sedan den orkestrerade attacken 11 september 2001 som lurade en hel värld. Då. Idag har många vaknat upp till vad som verkligen hände.

Lögnen om attacken har lett världen in på en väg mot totalitarism, vilket är slutmålet, även om den säljs in till naiva politiker och journalister som en världsregering som ska ge världen fred genom globalisering, handel och sociala reformer.

Lögnen har lett till runt en miljon människors död genom krigen i Afghanistan och Irak, nedmontering av den redan begränsade demokratin och var första dominobrickan på kaoset i arabvärlden som lett till miljoner människors flykt.

En lögn som svenska politiker och journalister är med på.

I en tid av censur och informationsstyrning, där svart blir vitt, människors lidande och död används för att dölja avgörande fakta om världen, är 11 september en viktig nyckel till fred.

Vad som hände är så tydligt att det inte går att undgå för den som vågar ta steget. Det finns inga tvetydigheter om behovet av en ny utredning. Som väckarklocka är händelsen därmed helt central.

Ni som är vakna, fortsätt prata om det som hände och behovet av en ny utredning.

palbergstrom.com

2 KOMMENTARER

 1. Alldeles nyss skrevs på bloggen Pettersson den officiella historieskrivningen.
  Fegt, övermåttan fegt!!!
  Neocons som hade regeringsmakten är ett kodord på dom som utförde attentaten.
  Neocons styr Sverige, neocons behärskar gammelmedia!
  Det fanns en riksdagsman för centerpartiet som skrev sanningen och inom kort blev han utslängd ur riksdagen.
  Så fungerar Sverige idag.
  Sverige är idag utsatt för ett mer dödligt hot om utplåning än vad som någonsin landet varit utsatt för i tidigare krig.
  Bakom massinvandringen ligger neocons.
  Bakom EU ligger neocons.
  Bakom höger och vänster ligger neocons.
  Bakom rysshetsen ligger neocons.
  Söndra och härska är