Jasmin Hashim var en frisk och välmående ung kvinna som fram till i höstas inte hade varit på sjukhuset sedan hon föddes. Efter att hon blev tvungen att ta Modernas så kallade vaccin för att kunna avsluta sina studier i Frankrike så förändrades dock allting. Dagen efter covid-vaccinering drabbades hon av våldsam yrsel och hjärtklappning så intensiv att hon inte längre kunde fungera normalt. Jasmin blev sängliggande med hög puls, hjärtrusning och andnöd och tvingades att för första gången i vuxen ålder söka läkarvård för sitt tillstånd.

Hon besökte tolv läkare varav bara en av dessa drog slutsatsen att hennes tillstånd härstammade från ModeRNAs injektion, som bara två veckor efter att hon tagit sin dos, inte längre rekommenderades av myndigheterna för personer under 30 år. I drygt ett halvår tvingades Jasmin göra betydande omställningar i livet, sätta sina planer på paus och flytta hem till sina föräldrar för att få hjälp att läka och fokusera på att återfå sin hälsa. Hjärtrusningarna fick henne att på kvällarna att planera för att hon kanske inte skulle vakna efter nattens sömn, men Jasmin överlevde och är idag nästan helt återställd från sina symptom men hon lever idag med vad hon upplever vara ett nedsatt immunförsvar.

Den omvälvande erfarenheten har lett till att Jasmin har fått ett brinnande intresse för hälsa och i synnerhet för de så kallade vaccinerna. Hon har engagerat sig i den ideella föreningen Talaomdet, där hon är kassör.

Efter att hon skadades skrev Jasmin till mellan 80-90 personer inom media för att nå ut med sitt budskap men ingen av medierna visar något intresse för att föra fram hennes berättelse. Jasmin menar att myndigheterna inte funnits där för att ge hjälp åt de som skadats och att det därför skall vara ett av målen med den ideella föreningen Talaomdet att hjälpa läkemedelsbolagens offer.

swebbtv.se, 26-årig kvinna fick hjärtproblem efter covid-vaccinering

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här