Vikten av Säkerhet

I och med att kryptovaluta marknaden har exploderat de senaste åren, så har fler och fler människor tagit beslutet att bli involverade. När en person bestämmer sig för första gången att köpa bitcoins och andra kryptovalutor, några av de vanligaste frågorna som de ställer sig är: Hur kan jag se till att mina investeringar är trygga? Hur bevarar jag mina tillgångar säkert?

De ställer sig sådana frågor av en god anledning, eftersom det finns verkliga risker och faror med att handla bitcoins och andra kryptovalutor. I och med att mera pengar har strömmat in i den globala kryptomarknaden så har det tyvärr lett till att även bedragare och hackers har sökt sig dit. Man behöver bara lära sig om handlingsplattformen Mt. Gox’s historia och undergång för att förstå att det är fullt rimligt att människor kräver trygga och säkra handelsplattformar.

Som tur är så har denna efterfrågan möts med ett flertal alternativ. I och med att kryptovaluta industrin har vuxit och mognat över åren så har trygga och legitima handelsplattformar dykt upp som har gjort det enkelt och säkert att både köpa och sälja olika kryptovalutor.

Däremot, om du är ny till världen av kryptovalutor, så kan det vara svårt att veta vilka plattformar som kan användas, eftersom även de plattformar som är skumma och farliga gör sitt bästa för att försöka framstå som legitima och trygga i ett försök att lura dig. Så därför så skulle det kunna vara klokt att ha en snabb genomgång av några av de plattformar som är säkrast att använda.

Här är 3 säkra plattformar där du kan börja att handla bitcoins och andra kryptovalutor:

Kraken

Kraken har funnits sedan 2011 och har sedan dess varit en av de mest populära handelsplattformarna. Att göra plattformen trygg och säker för sina användare har alltid varit en av deras högsta prioriteringar.

Här är bara några av de viktigaste säkerhetsåtgärderna som Kraken erbjuder sina användare:

 • Alla dina personuppgifter och all din data är krypterad.
 • 2FA (tvåfaktorsautentisering).
 • SSL-kryptering för att säkerställa säkert surfande på Krakens webbplats.
 • Eventuellt misstänksam aktivitet övervakas ständigt.
 • Krypterad e-post och kommunikation.
 • Chatt och e-poststöd för eventuella brådskande problem.

Coinbase

Coinbase är en av de största kryptovalutabörserna i världen. Den har funnits i ett årtionde och har under den tiden byggt och utvecklat en verkligt säker plattform som ständigt förbättras och där ytterligare säkerhetsåtgärder hela tiden läggs till.

Några av de säkerhetsåtgärder du kan förvänta dig som kund på Coinbase:

 • 2FA (tvåfaktorsautentisering).
 • Säker offline-lagring för att skydda dina digitala tillgångar.
 • Kryptotillgångar lagrad på Coinbases servrar är skyddad av försäkringar.
 • Alla anställda på Coinbase genomgår bakgrundskontroller.
 • Kryptering av alla personuppgifter och av all känslig data.

Binance

Du kanske har hört talas om det i mass media, eftersom Binance har på bara några korta år grundats och stigit till att bli en av de största handelsplattformarna i världen. Det finns redan många miljoner människor runt om i världen som litar på Binance för att skydda sina handels- och kryptoinvesteringar.

Här är vad Binance har att erbjuda dig när det gäller säkerhet:

 • 2FA (tvåfaktorautentisering).
 • Binances egen Trust Wallet som garanterar säker och privat lagring och användning av kryptovalutor.
 • Användning av artificiell intelligens för att upprätthålla integriteten för varje konto och transaktion.
 • Ett lag av högkvalificerade och professionella data- och riskhanteringspersonal.

Hjälp och Vägledning Ifrån Experter

Eftersom detta endast är ett mycket kort och inledande guide så skulle det kunna vara en bra idé för dig att försöka hitta mera kunniga och erfarna individer som kan lära dig mera om säkerhet vad gäller kryptovalutor, och som kan hjälpa dig att komma igång med att handla och investera på ett sätt som är tryggt och säkert både för dig och dina pengar. Över på bitcoin-loophole.io plattform så har de samlat proffs som kan hjälpa dig med just detta. Efter en snabb och enkel registrering så kommer de att introducera dig till en person som kommer att fungera som din privata rådgivare och mäklare.

Att tjäna pengar med hjälp av bitcoin och andra kryptovalutor är fullt möjligt, vilket framstår av det faktum att många människor har gjort det. Men precis som det finns människor som har blivit vinnare i kryptovärlden, så finns det också tusentals människor som har förlorat pengar på grund av bedragare och hackers, och sanningen är att många av dessa fall hade kunnat förhindras om offrena hade varit lite försiktigare. Du behöver inte bli en av förlorarna. Du kan bli en av vinnarna. Men du kommer inte att kunna bli det om du inte tar detta på allvar och gör det ansvarsfulla och lär dig mera om hur man säkert handlar i kryptovalutor.