”Al Qaida-talesmannen” Adam Gadahn hotade i ett nyligen släppt videoband president Bush inför dennes resa till Mellanöstern. ”De ockuperade territorierna inväntar sitt första besök av president Bush och mujaheddin väntar också på honom”, säger Adam Gadahn på bandet.

Gadahns videoband har en tendens att dyka upp vid opportuna tillfällen för Bushadministrationen, som till exempel några dagar före valet 2004 och när stödet för presidenten började störtdyka på grund av hans hantering av orkanen Katrina. Adam Gadahn är ett av många alias som listas av FBI, som har efterlyst honom för ”förräderi”, men hans riktiga namn är Adam Pearlman, född 1978 som son till rockmusikern Phil Pearlman.

Phil Pearlman i sin tur är son till den kände judiske urologen Carl Pearlman vilken satt med i styrelsen för organisationen Anti-Defamation League (ADL) som 1993 avslöjades för att ha spionerat på amerikanska medborgare för Israels räkning. Adam Pearlman hade en ”hippieuppväxt” på sina föräldrars getfarm utan vare sig el eller rinnande vatten.

I tonåren revolterade han mot detta genom att bli fanatiskt intresserad av death metal. 1995 flyttade han in hos sin farfar där han mest ägnade tiden åt att ”utforska kristendomen” på radio och internet. Senare samma år konverterade han till islam, något han tillkännagjorde via en text på internet betitlad ”Becoming a muslim”. Sedan dess har han märkligt nog inte publicerat något mer i detta medium.

Hur äkta muslim är han egentligen? I sin uppsats om att bli muslim skriver han att nyhetsmedia och tv-predikanter betraktar muslimer som ”blodtörstiga, barbariska terrorister”. Senare blev han utestängd från sin lokala moské i Orange County sedan han hade överfallit en av dess ledare. Det finns också frågor om hur och när han kan ha lärt sig att prata flytande arabiska, inte minst med tanke på sin från det moderna samhället avskilda uppväxt.

Adam Gadahns videoband sägs vara producerade av Al Qaidas ”mediagren” As-Sahab och brukar släppas av IntelCenter, en ”terroristbevakande” organisation med kopplingar till Pentagon. Intressant nog har datasäkerhetsexperten Neil Kravetz efter att ha analyserat Al Qaida-band med bland annat Adam Gadahn kommit fram till att både As-Sahab- och IntelCenterloggan verkar läggas till i videon vid ungefär samma tidpunkt. Detta reser naturligtvis frågan om filmerna i själva verket produceras av IntelCenter och om Adam Pearlman Gadahn inte är ett språkrör för Al Qaida, utan en agent för Al CIA-da.


Källa: 9-11.se

”Double Agent Bush Threatens Bush In Neo-Con Stunt” (Propaganda Matrix)

”Analyst: Al Qaeda Videotapes Digitally Doctored” (Prison Planet)

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här