Sverigedemokraternas väljare är landets mest vaccinkritiska, något som inte uppskattas av den egna partiledningen. För att försöka göra SD-väljare mer positivt inställda till de hårt kritiserade massvaccinationerna lovar Jimmie Åkesson nu därför att filma när han själv tar vaccinet.

Att Sverigedemokraternas väljare är mer negativt inställda till de kontroversiella mRNA-vaccinerna än övriga riksdagspartiers är ingenting som förvånar Åkesson, men han väljer att inte nämnda de många dödsfall, vaccinskador och allvarliga biverkningar som redan rapporterats i Sverige och misstänks härröra från vaccinet.

– Sverigedemokratiska väljare är i högre grad kritiska till etablissemanget, till etablerade medier och till aktivistiska myndigheter och till regeringen. Och det är inte så konstigt. Vi har ju varit det verkliga oppositionspartiet under väldigt många år. På ett sätt är det ett sundhetstecken att det finns kritiskt tänkande väljare som söker sig till oss. Men samtidigt är det här oerhört viktigt, säger han till Bonniertidningen Expressen.

Läs mer på nyadagbladet.se, Åkesson vill övertala fler SD-väljare att vaccinera sig