Åkesson vill övertala fler SD-väljare att vaccinera sig

SD-väljare

Sverigedemokraternas väljare är landets mest vaccinkritiska, något som inte uppskattas av den egna partiledningen. För att försöka göra SD-väljare mer positivt inställda till de hårt kritiserade massvaccinationerna lovar Jimmie Åkesson nu därför att filma när han själv tar vaccinet.

Att Sverigedemokraternas väljare är mer negativt inställda till de kontroversiella mRNA-vaccinerna än övriga riksdagspartiers är ingenting som förvånar Åkesson, men han väljer att inte nämnda de många dödsfall, vaccinskador och allvarliga biverkningar som redan rapporterats i Sverige och misstänks härröra från vaccinet.

– Sverigedemokratiska väljare är i högre grad kritiska till etablissemanget, till etablerade medier och till aktivistiska myndigheter och till regeringen. Och det är inte så konstigt. Vi har ju varit det verkliga oppositionspartiet under väldigt många år. På ett sätt är det ett sundhetstecken att det finns kritiskt tänkande väljare som söker sig till oss. Men samtidigt är det här oerhört viktigt, säger han till Bonniertidningen Expressen.

Läs mer på nyadagbladet.se, Åkesson vill övertala fler SD-väljare att vaccinera sig

1 kommentar

  1. Att SD väljare är de som minst vill vaccinera sig är ett friskhetstecken. Ett tecken på hög intelligens och kunskap. Varför ska man genmanipulera sig när det finns botemedel som Ivermectin, Hydroxiklorokin med flera. Och varför ska Jimmie lägga sig i detta, jag gör väl vad jag vill. Han kan ju genmanipulera sig om han vill, men lägg dig inte i vad jag väljer. Jag väljer nämnligen att inte äventyra min hälsa. Jag bostar istället mitt immunförsvar med Zink, Selen, D3, och C-vitaminer, frisk luft, motion och bra mat. Skulle jag bli dålig kommer jag att söka efter de botmedel som finns, trots att de svenska myndigheterna har stoppat dessa för att man inte godkänt desamma. Hål i huvudet !

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here