Den 6:e mars kl 14:00 kommer den hittills största manifestationen i Sverige för mänskliga rättigheter, i spåren av covid-19, att äga rum på Medborgarplatsen i Stockholm; en tusenmannamarsch.

Syftet med manifestationen är att visa Sveriges regering samt övriga makthavare och beslutsfattare att åtgärderna som vidtas i samhället inte accepteras. Ett virus som inte orsakat markant överdödlighet i Sverige eller ökat den totala belastningen på intensivsjukvården under 2020 kan inte användas som grund för att sänka livskvalitén för miljontals människor och köra ekonomin i botten samtidigt som en öppen debatt inte förs och information censureras.

Vi som anordnar detta uppmanar Sveriges befolkning att samlas och visa att vi som människor är fria av naturen. Vi har rätten att samlas och stå upp för vår sak och göra vår röst hörda – även om nystiftade lagar säger att vi inte får det.

Arrangörerna av Tusenmannamarsch

Mer information om evenemanget på Telegram

9 KOMMENTARER

 1. Jag kommer!!??❤️?
  Spelar ingen roll om polisen skingrar, bötfäller! Om ALLA reagerar så kan inget hända!

 2. Jag kommer. Jag har knappt pengar men jag kommer. Ni behöver utveckla ert argumenterande och referera till källor så att regimen inte så enkelt kan hävda att vi är konspirationsteoretiker. Nedan bifogar jag BRA och objektiva källor om detta sjuka experiment och varför det inte funkar:
  – cormandrostenreview.com
  – americasfrontlinedoctors.com
  https://chrismasterjohnphd.com/covid-19/finally-confirmed-vitamin-d-nearly-abolishes-icu-risk-in-covid-19
  https://chrismasterjohnphd.com/covid-19/update-on-vitamin-d-and-covid-19-using-the-first-observational-study-released

  • Hej om du har har ännu mer information eller är bra på att söka det så behöver vi dig för ett projekt för att stoppa corona! Kanske någonting som ger dig en sak att göra och när corona brytit ner blir det lättare att få jobb! Inga donationer, pengar betyder bara något om du gjort dig förtjänt av det.
   Meddela mig om det finns intresse!
   kittehcatgang@gmail.com

 3. Oj oj, vilka tokiga idéer ni framför… Riktigt sorgligt att se och läsa. En smältdegel av dårar lika förankrade i verkligheten som fanatiskt religiösa. Tycker mig se att många av er dessutom ÄR religiösa. Suck och stön!!! Om ni tycker att ni INTE har frihet i Sverige, ett av världens mest fria och mest toleranta land så undrar jag hur det står till rent intellektuellt…

  Jag hoppas innerligt att ni drar på er Covid och blir riktigt, riktigt jäkla sjuka och när ni får svårt att andas och paniken stiger, ja då står ni upp för era dåraktiga idéer och helt enkelt står över att belasta sjukvården. Ring inte 112 helt enkelt. Sedan kan ni i lugn och ro ligga där och dö för ni tillför ingenting av vikt. Lycka till: dårar!!!!

 4. Ni utsätter andra medmänniskor för risk. Ni tänker inte inte alls på de äldre, inklusive era egna äldre släktingar som kan bli riktigt sjuka om de blir smittade. Otroligt egoistiskt och fakta resistent handlande. Är ni på riktigt?

 5. Så jävla bra då att ni nu inte kommer att belasta sjukvården med den corona som ni nu lyckats smitta varandra med genom att vråla och skrika i varandras ansikten. Känns SÅ bra att ingen av er kommer att göra min vardag än mer ansträngd än vad den redan är inom vården. Ni kräver ju att slippa följa restriktionerna så ta då också konsekvenserna och lid och dö hemma! Idioter!!!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här