Vaken kommer under sommaren göra utskick av böcker och dokumentärfilmer som gåvor till politiker, musiker, författare, kulturpersonligheter, vetenskapsmän, mediefolk, kändisar, arkitekter och ingenjörer m.fl. En stor samling böcker av olika typer är inköpta från närliggande förlag och dessa kommer vi donera till dessa människor i utbildningssyfte. Det rör sig om dokumentärer och annat material som handlar om allt mellan vaccin, 9-11, Bilderberg, Världsordningen, läkemedelsindustrin m.m.

Både bok, dokumentärfilm och allmänt informationsmaterial kommer bli aktuellt att skicka beroende på vem mottagaren är, vi skräddarsyr beroende på person alltså. Vi har köpt i mängder med postens förpackningar som ni ser i bilden till höger och även flera intressanta namn med adresser är redan färdiga för utskick.

Om du själv har tankar på någon person som bör få en sådan här sommargåva, så skicka gärna ett mail med namn och motivering till info@vaken.se.

Vill du stödja denna kampanj och tycker att det är en viktig insats så sätt in en valfri slant på vårt Plusgiro: 30 06 87

Aktivism och kampanj: Stort utskick av böcker, informationsmaterial och dokumentärer sommaren 2014

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här