Brian Tyson i Kalifornien är ännu en amerikansk läkare i raden som framgångsrikt har behandlat patienter med en medicinsk behandling baserad på hydroxiklorokin. I dagsläget klargör han att man botat hela 1700 patienter med covid-19-diagnoser och menar att 80 procent av dem som dött av coronaviruset hade kunnat räddas med behandlingsmetoden. Eftersom dödligheten bland de smittade därtill är mycket låg menar han att ett vaccin är helt meningslöst.

– Om du tar genomsnittet under de senaste tre åren så har vi mellan 20 och 30 000 fall, förmodligen högre än vad vi hade sett annars under ett typiskt år. Så ja, coronaviruset har haft viss påverkan, men det handlar inte i närheten om 200 000 fall som det påstås, förklarar den amerikanske läkaren i en intervju med One America News.

Han berättar vidare att sjukhus och läkare fått ekonomiska incitament för att registrera dödsfall som att de hade orsakats av coronavirus, även om den egentliga dödsorsaken var en annan. Detta eftersom patienter som diagnoisticerats avlidna i covid-19 givit det mer ekonomiska medel till sjukhus än om dödsorsaken fastställts som någonting annat.

– Så någon kommer in i sjukhuset och är smittad med coronaviruset, men dör av exempelvis en hjärtattack eller en stroke så registrerades dessa dödsfall ändå bland de där 200 000 coronadödsfallen.

Tyson är också helt övertygad om att hydroxiklorokinbaserad behandling kan rädda många liv och att det är ett läkemedel som borde användas i mycket stor skala för att bekämpa viruset.

Läs mer på nyadagbladet.se, Amerikansk läkare: Coronavaccin helt meningslöst

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här