En amerikansk ranchägare larmade om att myndigheter börjar kräva ett experimentellt mRNA-vaccin för boskap som kommer att bearbetas till kött.

”Låt oss gräva ner oss i statistiken om mRNA-vacciner i levande djur och varför detta är en oro inte bara som konsument, men också som producent,” började den namnlösa ranchägaren i ett inlägg på sociala medier.

”De tog 525 grisar, injicerade dem med ett levande mRNA-vaccin och på 21 dagar var detta statistiken. 25 av dem led av dödsfall, 55 av dem blev så anorektiska att de nästan dog, 20 av dem led av hälta, 12 av dem led av förlorad kondition, och 25 fler av dem hade symtom nära döden.”

”Så vi har 70% av dessa djur som kommer att vara okej till en viss grad, och sedan har vi 30% av dem som antingen har dött eller har symtom nära döden.”

”De gjorde obduktioner på de som hade avlidit och fann fortfarande rester av det levande virusvaccinet inuti köttet på dessa djur,” fortsatte han. ”Så från en konsumentstandpunkt måste vi oroa oss för ett levande virus inuti vårt kött som vi stoppar in i våra kroppar, och från en producentstandpunkt måste vi oroa oss för hälsan hos våra djur som slutligen kan förstöra oss, förstöra vår hjord och förstöra vår verksamhet helt och hållet.”

”Låt oss sprida denna information och göra människor medvetna. Och som alltid, killar, köp amerikanskt och köp lokalt,” tillade han.

Som vi rapporterade har USA:s jordbruksdepartement (USDA) sett åt andra hållet när det gäller användningen av mRNA-vacciner i köttproduktion klassificerad som ”ekologisk”, enligt jordbruksövervakningsgruppen OrganicEye.

”Anledningen till att vi agerar nu är den förestående introduktionen av vacciner för boskap producerade med mRNA-teknologi liknande den som används av Pfizer och Moderna för att producera sina respektive versioner av SARS-CoV-2-vaccinet,” sade Mark Kastel, verkställande direktör för den Wisconsin-baserade gruppen.

”Det pågår en fortsatt kontrovers i landet angående denna nya teknologi och vi bör arbeta för att bevara ekologiskt som den sista trygga hamnen för de som vill säkra en verkligt ’naturlig’ diet,” tillade han.

infowars.com, Amerikansk ranchägare larmar om mRNA-vaccin för boskap

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här