Annie Lööf kräver hårdare coronarepression

Annie Lööf coronarepression

Centerpartiets Annie Lööf kräver nu ännu hårdare coronarepression och att gym, restauranger, köpcentrum och gallerior stängs ner helt i flera veckor.

– Vi ser att vi är inne i en tredje våg, för att det inte ska utvecklas till en tsunami, så måste man ta till tuffa åtgärder tidigt, hävdar Lööf i SVT:s Agenda.

Läs mer på nyadagbladet.se

2 KOMMENTARER

  1. Annie Lööf är en förrädare i mina ögon. En storslagen lögnare och narsisist. Allt hon säger verkar vara inövat och svaren är som goddag yxskaft. Att någon kan rösta på en sådan här människa är ofattbart. Totalt fake ända in i benet. Hon är inte intresserad av det svenska folket, hon har helt andra uppdragsgivare. Vi får se vika de är när hon lämnar politiken.

  2. En förlöpare till denna utveckling syns tydligt i sjöfartsindustrins bortskaffande från Sverige. Fler och fler regleringar av alla de sorter gjorde, att den inte kunde överleva i Sverige, som på närhåll har en gigantisk havsindustri i Nordsjön. Här ser man att socialism är mer än 50% destruktion. Ex. Consafe dödades med hjälp av en då statlig bank. Se på AIS shiptracker hur sjöfarten frodas, medan Sverige ser övergivet ut.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here