Doktor Jeff Bradstreet var känd för att publicera vetenskaplig forskning som stödde länken mellan vaccin och autism, nu har han hittats död.

Doktorn dog i vad polisen tror är ett självförvållat pistolskott i bröstet, rapporterar tidningen Time. Hans kropp hittades av en fiskare den 19:e juni i Rocky Broad River, i Chimney Rock, N.C. Polisen hittade också en pistol i vattnet.

Doktor Jeff Bradstreet, som kommer från Georgia i USA, publicerade flera vetenskapliga rapporter som fann en länk mellan vaccin och autism. Någonting som har mött stark kritik från läkemedelsbranschen.

Doktorns familj har startat en insamling för att kunna få råd till en djupare undersökning av Jeff Bradstreets död.

3 KOMMENTARER

  1. Han är inte ensam, ytterligare två anti-vaccin doktorer har hittats döda i Miami-området de senaste två veckorna. Anledningen till motivet sägs vara pga att alla tre skall ha varit potentiella expert vittnen till obligatorisk vaccin i USA.

  2. Det verkar vara 5 st nu som är döda, skulle nog gissa på mördade. Förutom dessa 5 döda så saknas 5 st till… Det börjar gå för långt och vem som ligger bakom kan vi nog gissa oss till… Skulle tippa på läkemedelsföretagen för vaccin handlar om åtskilliga miljarder $ per år…

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här