En begravningsdirektör vid Brenton Faithfull från Nya Zeeland avslöjar att 95 procent av de avlidna han har sett hade fått ett covidvaccin två veckor innan att de gått bort. Det skriver Epoch Times.

Faithfull har arbetat som begravningsentreprenör de senaste 41 åren och har drivit sin egen bårhusverksamhet de senaste 26 åren. Han talade nyligen ut om det uppenbara förhållandet mellan covidvaccinerna och de dödsfall han har observerat.

“Det är väldigt uppenbart. De dör inom två veckor efter att ha fått vaccinationen, många av dem verkar nästan ha dött av anafylaxi, en reaktion direkt efter boostern.”

Läs mer på newsvoice.se, Begravningsdirektör: 95% av de avlidna hade fått covidvaccination 2 veckor innan döden

1 KOMMENTAR

  1. Det här verkar förstås inte vara klokt. Ett vaccin som skall skydda mot en smittosam sjukdom blir till ett medel som tar livet av folk i stället. Det är klart att sunda förnuftet måste träda in här. Det här kan inte vara möjligt. Ett vaccin som skyndsamt tas fram för att rädda folk blir till ett dödligt medel i stället. Men jag har sett dem förut hemma på torget de stod där med plakat och skrifter: vaccinet dödar stod det där. Men de var inte påträngande på något sätt de bara stod där. Men säkert trodde de väl att de hade rätt. I annat fall skulle de väl inte stått där.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här