Ben Swann: Tillgångsbrist inom barnsexhandeln gör övergreppen extrema

Media är urusla på att granska barnsexhandeln i världen och när massmedia gör det fokuseras enbart på tillgångssidan och hur barn säljs, men nästan inget sägs om köparsidan, säger Ben Swann i sin senaste Reality Check. Efterfrågan på köparsidan är omättlig och därför blir utnyttjandet av de barn som finns på marknaden extrem.

Det finns dokumentation och beräkningar på hur omfattande barnsexhandeln är i världen. Siffrorna chockerar och efterfrågan finns i alla samhällsklasser, från arbetarklass till elit. Alla nivåer av samhället lider av organiserad pedofili.

Ben Swann tar upp dokumentären ”I am Jane Doe” från 2017 om barnsexhandeln i USA som ger oss nya fakta om pedofilnätverkens verksamhet. Det vanliga förfarandet är att barnen säljs via sajter på nätet som tex Backpage.com. Enligt en studie från 2016 utförd av ”Center for Court Innovation” säljs mellan 8900-10500 barn i USA varje år. Medelåldern på dessa barn är 15 år. I genomsnitt sexutnyttjas varje barn 5,4 gånger per dag, alltså 5,4 samlag per dag.

Läs mer på newsvoice.se

 

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here