Finansmannen (fd) Ronald Bernard uppger att eliten inom bank- och finansvärlden kontrollerar lojaliteten hos insvurna personer i höga positioner genom att med hjälp av droger iscensätta grova övergrepp på barn, vilka dokumenteras. Hållhakarna skapar en artificiell lojalitet med mottot som lyder ungefär: Följ vår policy och våra regler eller vi avslöjar vad du gjort!

Metoden känns igen från hur kontrollerbara barnsoldater rekryteras. Det är inte ovanligt att dessa tvingas avrätta sina egna föräldrar med avsikten att demoralisera och bryta ned barnen för att få dem att döda på order. Inom finansvärlden förekommer samma metoder uppger Ronald Bernard, men då är det barn som får sätta livet till.

I denna intervju producerad av holländska De Vrije Media uppger han att barn offras för att bygga en stabil makthierarki av förtrogna män. De påståenden som Bernard gör är för de flesta normalt funtade personer ofattbara, men allt fler vittnen träder nu fram i världen och redogör för att dessa monstruösa övergrepp verkligen sker.

Ronald Bernard arbetade inom EU mer än 25 år i olika branscher och i finanssektorn arbetade han med kapitalförvaltning. Intervjuns första 22 minuter handlar om Ronald Bernard erfarenheter från finanssektorn som kapitalförvaltare. Därefter beskriver Bernard hur han nådde en brytpunkt i sitt liv. Med starka känslor, som han försöker kontrollera, beskriver han att barn offras.

Ronald Bernard uppger att han tränades i att bli psykopat

Han fick till en början möjligheten att besöka ritualer med lyxprostituerade nakna kvinnor, alkohol och fester. Hans överordnade gav honom förtroendet att få delta i dessa inre cirklar. De kallade sig själva för luciferianer, säger Ronald Bernard. Han avfärdade allt som nonsens, men tvingades att inse vid en punkt att dessa personer verkligen trodde på vad de gjorde. Bernard uppger att han inom dessa inre cirklar tränades att bli en psykopat, men att manipulationerna misslyckades.

Läs mer på newsvoice.se

29 KOMMENTARER

 1. Detta är ett bevis på de som vanligt folk klassar som tokigheter. Finns det ingen vettig person på vaken.se som fattar att det är lögner denna Ronald Bernard kommer med för de är så fantasifulla och sagobetonade och noll förankrade i verkligheten.

  Jag fatta inte att man överhuvudtaget kan tro på något denna person hasplar ur sig.

  • Att se att verklig ondska finns kräver att en person verkligen kan konfrontera den.
   Ett exempel: stening av en kvinna för äktenskapsbrott efter det att hon blivit våldtagen.

   • Det finns ingen sanning i vad Ronald Bernard säger för det är så otroliga uppgifter han kommer med att solida bevis är det enda som måste komma fram och det vet jag att det aldrig kommer att hända. Sedan förstår jag inte riktig vad du menar när du tar ett gammalt historiskt exempel som man gör när man har ont om uppgifter.

    • Det är så långt ifrån din verklighet att du har svårt att kunna se det som sant, men har man gjort tittat djupt in på detta innan så vet man att de inte alls är långt ifrån sanningen

     • Varför i all världen måste man gör på en ovanligt sätt för att hitta rätt. Det låter som magi.

    • Men du kan förmodligen tro på att tiotusentals barn våldtagits och utnyttjats iinom den katolska kyrkan i olika länder? Samt i alla möjliga sekter genom tiderna. Men inte inom den yttersta finanseliten

   • Varför. Ta och motivera det då på samma sätt som jag gör istället för att bara komma med en mening som säger noll.

    • du kommer aldrig förstå.
     inte under din livstid…
     men i ditt nästa liv kanske
     eller nästa efter det…

     • Det finns en massa symbolic av lucifer/satan i media och produkter man måste forska ganska djupt för att förstå att de faktiskt finns där.

     • Ja om man har vaken.se åsikterna och går ut i världen så kommer man att missuppfatta det mesta och då fungerar din metod. Däremot om man vill hitta mer tillförlitliga uppgifter då får man göra på andra mer undersökande sätt där man gör dem utan ha några förutbestämda åsikter om hur resultaten ska se ut.

    • Du har motiverat? Du har motiverat NOLL. Så länge har du inget bevis att han pratar lögner. ”Den enda källan till Ronald Bernards uppgifter är han själv.” och det räcker.

     • Bra då finns jultomten för han ha sagt en del ord. Även häxor och lite annat av mytologiska väsen har sagt en del ord så de finns också.

      Allt detta är sant enligt dina värderingar av hur mycket som behövs för att något ska klassas som sant.

      Jag hävdar att alla är osant även de som Ronald Bernards kommer med för jag kräver minst två oberode källor till som bekräftar hans uttalande.

     • Enligt lag, ett vittne räcker. Inte tre. Vid en bilkrock, ett vittne kan säga vad som hänt. Behövs inte tre. Eller du behöver 17 säkerhetsservice som ska skriva vad du vill ha? Du är kodad.

     • Vad har en bilkrock med detta att göra. Ronald Bernard påstår att något har hänt där människor är inblandade så då borde de finns fler vittnen till det han påstår. Var är alla drabbade barn? Vad heter de och vad är de idag.

     • Du är helt helt brainwashed. 100%. Jag skäms som människa att jag delar luften med dig. Det finns tusentals barn som är släppta från dessa kriminella dagligen, informera dig för din skull. Eller kanske DU är en av dessa galningar? Fy!

     • Igen information i det inlägget så jag behöver inte svara på det. Tackar för det.

 2. Vad är du för människa som kan anklaga en annan människa för lögner. Vilka lögner är det han säger och hur vet du att det är lögner?

  • Läs nedan. Men jag tar det igen. Det är för fantastiska och otroliga uppgifter han kommer med. Den enda källan till Ronald Bernards uppgifter är han själv.

    • Ja det finns en hel del av dessa obevisade påståenden som i denna video. Om barn dödades var är deras mödrar och vad är mödrarna till dem o.s.v. som inte har hört av sig om detta påstått hemska att barn dödades.

     Det finns för mång luckor i kedjan så ta och fyll i dem innan det blir trovärdigt.

     • Tusentals pedofiler som blev häktade årligen, med bilder på barn som visar hemska tortyr, är väl ingen bevis? Släppta barn som berättar vad som hade hänt…? Ingen bevis?
      Du är mind-kodad. Putin did it.
      Lektion till dig: hur många barn saknas årligen i USA, som hittas ej? Jag behöver en siffra från dig. Gör din lektion först.

     • Ronald Bernard berättat från egna upplevelser påstår han och hur vet vi då att inte även han är en pedofil.

      Det finns för mycket osäkerhet om Ronald Bernard uttalande då han är den enda källan. Det är märkligt att inte fler har hört av sig.

 3. Dessa kappvändare till regeringschefer vi haft en tid nu, kan kanske vara ett tecken på att något sådant händer på dessa Bilderbergmöten. Det är ju strax efter ett möte som kappvändningen kommer.

 4. HM, nu har det gått så lång tid att jag antar att du blivit visare ..? … och kanske mindre snar att avvisa edsvurna uppgifter … om människor i maktposition?
  Jeffrey Epstein är äntligen avslöjad och med honom har hundratals – kanske fler? – personer (varav några i de allra högsta positioner) avslöjats i komprometterande sammanhang.
  Rättegångar där vissa av offren nu träder fram – trots massivt medialt pådrag. Osv.
  Att försätta människor i penibla, lagvidriga, komprometterande situationer – och sedan bedriva utpressning mot dem, är ett välkänt drag. Så har kriminella gjort sedan lång tid tillbaka. Dessvärre inget nytt för vår nutid.
  I Epsteins fall visar det sig också att underrättelsetjänster varit inblandade och känt till sakernas gång, vilket ytterligare vittnar om okänslighet inför offren.
  Filmmakaren Kubrick tillhörde dem som försökte avslöja en del av vad som pågick. Han är inte ensam; genom åren har mängder med människor försökt avslöja de vidrigheter som skett – och ännu sker. I filmer, böcker, edsvurna rättegånger, osv. har de avslöjat en något annorlunda historia om makten män (och somliga kvinnor, som t.ex. Ghislane).
  Precis som under krig, då människor berättat om extrema och magstarka skeenden men inte blivit trodda,
  På Guernsey framkom för några år sedan diverse hemskheter, men man blandade bort korten och tystade offren och de frivilliga som stöttade dem. Några av offren tog sina liv och andra har blivit så märkta och mentalt förstörda av det som inträffat, att de idag inte varken kan eller vill ställa upp i några rättegångsprocesser. De som försökte hånades i media, smutskastades av inblandade och deras skrupelfria advokater och lämnades i spillror. Avskyvärt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här