Låt oss inse det: Den folkhälsopolitiska reaktionen på pandemin har varit avskyvärd. Jag inser att jag inte direkt kommer på nyheterna här, men det kan inte sägas tillräckligt.

Även de inom den politiska vänstern, som Bari Weiss, tidigare i The New York Times, och komikern Bill Maher börjar offentligt ifrågasätta mandat och andra åtgärder mot covid samt covid-19-vaccinet.

Naturligtvis har massmedia sina plikttrogna knähundar som fortfarande fjäskar över Dr. Fauci, men vad förväntar du dig?

Låt oss börja från början…

I januari 2020 sa Dr. Fauci att det inte fanns någon risk att covid-19-viruset skulle drabba USA. Vi blev snart överväldigade av det.

Sen sa Fauci till allmänheten att inte bära masker. Sen sa han att du skulle bära två masker, inomhus och ute. Fauci och andra föredrog nedstängningar och karantäner.

Sen sa de att vaccinerna skulle förhindra infektion och stoppa spridningen av viruset. Du kan kasta bort dina masker och återgå till ett normalt liv.

Samtidigt varnade de för tidig behandling med läkemedel som hydroxyklorokin och ivermektin, trots många studier som visar att de är både säkra och effektiva. Och ju tidigare de administreras, desto bättre.

Killer Medicinsk rådgivning
Men folkhälsomyndigheterna sa till covid-sjuka att bara vänta hemma tills de hade svårt att andas. Först då ska de åka till sjukhuset. Men gissa vad? När du har svårt att andas är det redan för sent i många fall eftersom sjukdomsprocessen är så avancerad.

Dessutom, om du åkte till sjukhuset, skulle det finnas en verklig chans att du skulle hamna på en ventilator och behandlas med remdesivir, ett läkemedel som har visat liten effektivitet men som har potentiellt allvarliga biverkningar, inklusive hjärt- och njurskador.

Det finns många konspirationer kring undertryckandet av tidig behandling. Det finns ingen anledning att komma in på dem här, men det är uppenbart att folkhälsomyndigheterna beslutade att massvaccinering var lösningen, och de visste att effektiva terapier skulle undergräva grunden för vaccinerna.

Kom ihåg att vaccinerna beviljades tillstånd för akut användning, ett krav för vilket det inte fanns några alternativa behandlingar. Genom att hävda att det inte fanns några effektiva terapier (förlita sig på dåligt bristfälliga studier som en student kunde plocka isär), banade de väg för nödtillstånd.

De fruktade att människor inte skulle ta sina experimentella mRNA-vacciner om de visste att de kunde ta dessa säkra och effektiva läkemedel om de blev sjuka.

Så de gick all ut för att misskreditera de terapeutiska och de som främjade dem. De sa att kvacksalvare pressade en ”hästavmaskning”, vilket är löjligt eftersom folk har tagit ivermektin i årtionden (4 miljarder doser).

Men myndigheterna, i maskopi med Big Tech, ville att det skulle verka som om vaccinering var det enda legitima alternativet.

I stort sett allt de sa var fel.

Du kan inte vaccinera dig ur en pandemi
Vaccinerna förhindrar inte infektion och stoppar inte spridningen. Kommer du ihåg när Fauci och andra kallade det en ”pandemi av ovaccinerade”? Det var inte alls sant, vilket statistik från de mest högvaccinerade länderna som Israel har visat.

De vaccinerade blir sjuka i mycket högre takt, och det verkar som om de är mer benägna att förvärva omikron-varianten än de ovaccinerade.

Det är inte så att vaccinerna inte ska ha någon som helst roll. Men de bör riktas mot äldre och personer med allvarlig samsjuklighet. De bör inte tvingas på befolkningen som helhet, särskilt inte på barn som praktiskt taget inte utsätts för någon risk från covid alls.

Och det är fullt möjligt att massvaccinering faktiskt skapar varianter eftersom det tvingar viruset att utvecklas snabbt för att vidmakthålla sig själv. Många vaccinologer kommer att berätta för dig att du inte kan vaccinera dig ur en pandemi på grund av den starka möjligheten. Det kan faktiskt göra det värre.

Bortsett från vaccinerna fungerar inte masker eftersom väven inte är tillräckligt tät och de inte bärs ordentligt. Lockdowns skapar inomhusinkubatorer för sjukdomen. De hindrar inte viruset från att spridas. Nedstängningar leder också till social isolering och så kallade förtvivlans sjukdomar, inklusive de som orsakas av drog- och alkoholmissbruk.

En berättelse om tre städer
Naturligtvis är nedstängningar också ekonomiskt destruktiva.

Här är några bokningsdata för middagar som jämför januari 2022 med januari 2020:

På Manhattan har bokningarna minskat med 64%. I San Francisco är de nere på 66%.

Både New York och San Francisco har vaccinmandat. Här är en stad som inte gör det: Miami. Och bokningarna i Miami ökar med 14% jämfört med januari 2020.

Ser du ett mönster här? Det kanske du gör, men politikerna som styr städer som New York och San Francisco gör det inte, eller så erkänner de helt enkelt inte att de har haft fel. Jag överlåter det åt dig att bestämma.

Det bästa tillvägagångssättet är att vara ute utan mask, få motion och frisk luft. Att öka ditt immunförsvar är förmodligen det bästa du kan göra.

Alla dessa lögner och inkompetens har kostat liv, förstört ekonomier och förstört förtroendet för vetenskap och folkhälsotjänstemän. Verklig vetenskap (i motsats till vetenskapen om fånar som Fauci) visar tydligt att det bästa försvaret mot viruset är naturlig immunitet.

Fauci har blod på sina händer
Om du har haft covid har du naturliga antikroppar som är mycket effektivare för att förebygga ett allvarligt fall än vaccinerna. Faktum är att det är så mänskliga befolkningar alltid har överlevt pandemier och plågor – genom att bara återhämta sig och förlita sig på flockimmunitet för att så småningom stänga ner viruset.

Oberoende medicinska studier visar att, som Dr. Marty Makary från Johns Hopkins skrev för The Wall Street Journal, ”naturlig immunitet var 27 gånger så effektiv som vaccinerad immunitet för att förebygga symtomatisk sjukdom” från covid-viruset. Men eftersom regeringen ignorerar naturlig immunitet och insisterar på ineffektiva vacciner har tusentals sjuksköterskor, läkare och räddningspersonal avskedats från sina jobb för att de inte fått vaccin.

Detta utarmar i sin tur sjukhus och kliniker med välbehövlig personal, inklusive mycket erfarna kliniker som har arbetat med tiotusentals covid-patienter.

Att ignorera naturlig immunitet är inte bara dumt – det är en dödsdom för vissa drabbade som inte kan få den hjälp de behöver eftersom sjukvårdspersonal har avskedats utan någon bra anledning.

Att förhindra tidig behandling med fungerande mediciner som hydroxyklorokin och ivermektin, bland andra, är också kriminellt. Potentiellt hundratusentals liv kunde ha räddats om tidiga behandlingsalternativ gjorts allmänt tillgängliga. Det var de inte.

För många kostade det dem livet att vänta hemma tills de hade svårt att andas, det vill säga att följa Faucis råd.

Fauci och hans vax-at-all-costs gäng har blod på sina händer. Förhoppningsvis ställs de en dag till svars. När de är det, tror jag att de kommer att behöva bra advokater.

James Rickards, Berättelsen kollapsar

Originaltext: anthropocene.live

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här