Nu påpekar den världsberömda amerikanska komikern Bill Maher att han själv aldrig fick covid – förrän efter han tog ”vaccinet”. Och han tror inte detta var en slump.

Enligt Maher borde inte ”experterna” vara så arroganta, för de har ju ofta helt fel.

– De vet faktiskt inte särskilt mycket. Läkare har en dålig attityd, en arrogant attityd, säger han i sin podd när han intervjuar den demokratiska presidentkandidaten Robert F. Kennedy Jr.

– Så sitt inte där i din vita rock och säg ”Bara gör vad vi säger, när har vi någonsin haft fel?” Du har haft fel om mycket, inklusive om covid! De sa att vaccinet gjorde så man inte kunde sprida det eller få det, och de hade fel om båda dessa saker. Jag ville inte ta det, men jag visste att jag inte kunde jobba om jag inte tog det.

– Jag fick inte covid på hela 14 månader och jag försökte inte undvika det. Vissa skulle säga att jag försökte bli smittad. Sedan, så fort jag tog vaccinet, en månad senare, fick jag covid. Jag tror att det hänger ihop. Jag tror det är så kroppen fungerar. Den är väldigt komplicerad. När man tog vaccinet, försvagade det mitt immunförsvar. Min poäng är att kroppens immunförsvar klarar sig bra på egen hand.

Robert F. Kennedy Jr. | Club Random with Bill Maher

Läs mer på swebbtv.se, Bill Maher: Jag fick inte covid förrän efter vaccinet

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här