Preterism och psyop-teorin om ändens tider.

banned.video

3 KOMMENTARER

  1. Ja, det är biblisk och vi lever alldeles sista inte tiden utan åren på jordens historia. Om Gud inte hjälper sitt folk kommer satanen utrota mänskligheten. Gud kommer bevara och ta i himlen de som håller Hans 10 budord och har lärt sig Kristi karaktär. Resten har ingen chans att överleva. Lurendrejeriet ligger att satanen har och ska lura folk att hålla söndagen helig, i själva verket är lördagen som ska man hålla helig som är 4e budordet, för Gud otaliga gånger skriver i Bibeln: håll mina sabbat helig, den sabbat som kommer efter fredagen. Läs Ellen Wites, Stora striden så ni förstår bättre. eller lyssna på Walter Veith på youtube

  2. Ja, det är biblisk och vi lever alldeles sista inte tiden utan åren på jordens historia. Om Gud inte hjälper sitt folk kommer satanen utrota mänskligheten. Gud kommer bevara och ta i himlen de som håller Hans 10 budord och har lärt sig Kristi karaktär. Resten har ingen chans att överleva. Lurendrejeriet ligger att satanen har och ska lura folk att hålla söndagen helig, i själva verket är lördagen som ska man hålla helig som är 4e budordet, för Gud otaliga gånger skriver i Bibeln: håll mina sabbat helig, den sabbat som kommer efter fredagen.

  3. Genom att rätt kunna tyda Bibeln, så måste de rätta svaren i den samma, först och främst vara korrekta från början och vidare vara rätt översatta från det semitiska språket Arameiska, som behandlar denna text. Hebreiskan har av förklarliga skäl inget att tillägga angående det Nya Testamentet och Jesu verksamhet.

    Och den så kallade ”Mandelaeffekten” gör nu också så, att hela Bibeln håller på att förlora sin tidigare trovärdighet, och då särskilt KJV. Därför blir det allt svårare att finna svaren i Bibeln.

    Det som till slut kvarstår blir då att gå till Gud direkt och inte genom olika tyckare.

    Inget annat kommer i framtiden att fungera, utom att direkt tala med Gud om saken, för det han förväntar av oss att begripa, kan bara ske genom kommunikation med honom personligen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här