Bill Gates erkänner sitt avfolkningsprogram

Med egna ord genom åren har Bill Gates otaliga gånger erkänt att hans mål är att minska jordens befolkning genom vaccin, abort och kontroll över sjukvård; ett avfolkningsprogram.

banned.video

5 KOMMENTARER

  1. Den rike mannens genialitet skapar det problem han försöker korrigera. Det kommer runt och biter honom bakifrån. Hur då? Jo, först skapar man fattigdom och elände hos en befolkning. Den befolkningen blir så fattig ,att det enda nöje i livet har att bjuda blir sex efter jobbet. Sex producerar barn. Barn blir många hos fattiga och så skapar han det ”problem” som han nu med eugenik skall ställa saker till ”rätta”. Således skapar han sin egen undergång med att skapa två brott mot mänskligheten i samma akt.
    Eftersom ett universum är oändligt blir skadan, orsakad, medveten om, i en oändlighet av själar. Ta dig ur den om du kan?

  2. Tack för videon! Dock tycker jag alla dessa videos som cirkulerar som ska bevisa att B G aktivt vill avfolka jorden, har väldigt stora brister. De är klippta så att man inte får med hela resonemang. Som jag förstår det så är B G : s idé avseende befolkningskontrollen att öka levnadsstandarden i fattiga länder eftersom historien visar att när levnadsstandarden ökar så föder människor färre barn. Och det är människorna själva som väljer att skaffa färre barn när levnadsstandarden ökar och dödligheten minskar. eftersom många barn inte är nödvändigt för överlevnaden. Jag säger dock inte att B är världens frälsare. Hans vaxin-engagemang verkar väldigt ”vinst-drivet” och arbetet som B & M G foundation gör runt om vi världen verkar diskutabelt då det finns rapporter på allvarliga skador av t ex vax-kampanjer som de utsatt t ex barn för i Afrika, Indien m.m. Peace 🌿

  3. Bill Gate är ingen god person tyvärr, det är det sorgliga. Att rika personer är inte goda Den som är god är den som har mycket lite men har agape kärlek som betyder utgivande utan anspråk det är sanningen.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here