Bill Gates beskrivs av RT.com som en modern förespråkare av eugenics, en bio-sociologisk rörelse som syftar till att förbättra den mänskliga genpoolen. En möjlig tillämpning består i att reducera jordens befolkningsutveckling t.ex. med hjälp av den så kallade epicyte-genen i GMO-mat som kan göra människan steril.

Hur diskuterar världens mest inflytelserika och mäktiga män planetens alarmerande befolkningstillväxt? Det finns anledning att misstänka att diskussionen inte handlar om hur ingen ska behöva svälta utan snarare om hur färre munnar ska mättas. Det betyder populationskontroll och det betyder reducering av befolkningen till en betydligt lägre nivå.

Bill Gates uttryckte på en TED-konferens att han anser att vaccin är en väg till att kontrollera jordens population. Gates äger även stora andelar i Monsanto som i sin marknadsföring menar att deras genetiskt modifierade mat kan lösa världssvälten. I detta sammanhang långt bortom marknadsföringens löftesrika och altruistiska slogans verkar tanken snarare vara att kontrollera världens befolkning genom att skapa sterilitet med hjälp av GMO-maten och på så sätt reducera världens befolkning på ett ”humant” sätt. Alla kan då dö en naturlig död.

Läs mer på newsvoice.se, Bill Gates – GMO kan innehålla gen som gör människan steril

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här