Kanske har du precis köpt en lägenhet eller villa. Kanske har du gått flera år och funderat på att göra om. Oavsett vilket så är det nu dags att ta tag i saken och verkligen göra om där hemma. Det är helt enkelt dags för att bli inspirerad för homestyling. I denna artikel berättar vi mer om homestylinginspiration.

 

Allt på ett ställe

Det kan vara svårt att veta var du ska vända dig för att finna rätt inspiration. Bli inspirerad på Kitchenlivingdining.com där allt finns och dessutom med en variation som gör att du kan göra ditt hem till ditt unika hem. Även om du finner allt där kan det vara bra att ha några utgångspunkter att gå på. Antingen kan du utgå från dina rum och tänka att du stylar om var och ett eller så tar du enskilda detaljer.

 

Dekoration och interiör som utgångspunkt

Oavsett vilken del du börjar med så kan det vara bra att börja med att tänka igenom dekoration och interiör och kanske bestämma ifall du vill ha någon röd tråd genom hela ditt hem. Något som går igen från rum till rum. Eller så tänker du att varje rum ska ha sin unika dekoration och interiör och du vill inte alls blanda. Det är helt enkelt du som bestämmer.

 

Ett tips

Ibland kan det vara svårt att komma igång. Ett tips är att bara börja någonstans där du finner inspiration. Kanske handlar det om en speciell bordsdukning eller någon specifik möbel, exempelvis Vill Collection loungestol, som sätter igång inspirationen. Utgå från vad du känner inombords och lägg märke till vad det är som du går igång på när du exempelvis botaniserar på Kitchenlivingdining. Det gör sällan något om du gör ett impulsköp för det köpet kan antingen vara den inspirationshändelse som blir startpunkten, eller så handlar det om att du stannar vid det köpet och låter det övriga mogna.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här