Vietnamveteranen Patrick Dillon var brandman och räddningsarbetare i New York 11 september 2001. Han kom till WTC en kort stund efter att de rasat och började leta i rasmassorna efter sin gode vän som också var Vietnamveteran och brandman. Hans vittnesmål ger stöd för att de tre husen i WTC undergick demolering med sprängämnen.

palbergstrom.com

17 KOMMENTARER

  • Om någon av er som sympatiserar med vaken.se åsikter kommer med som i detta fall bara en videolänk så är ni styrda personer med dåliga egna uppfattningar om vad ni tycker.
   Jag däremot skriver vad jag tycker och tar bara med länkar och videor för att visa på något jag skriva om och motivera varför jag lägger ut länken.

    • Vad styr dig att skriva så nedsättande saker. Brist på argument? Brist på hyfs? Brist på att klara av att diskutera mer de som inte tycker som vaken.se domänen.

     Vad hade du sagt om jag bara hade haft länkar in mina kommentarer som är så vanligt bland de inom vaken.se domänen.

     Jag anser de vara styrda som INTE klarar av att framföra sina egna åsikter utan bara har länkar som argument särskilt när vi diskuterar ämnen som 11 september 2001 händelserna.

     Såg nyligen en film som skulle visat att de med de alternativa teorierna om 11 september 2001 händelserna hade rätt men de ägnade största delen av filmen att klaga på den officiella förklaringen och vi fick inte se ett en bevis om de alternativa teorierna, de ägnade helt enkelt för mycket tid till att klaga.

     Så klaga på du men tro inte att de stärker de alternativa åsikterna om 11 september 2001, tvärtom de visar hur usla det är istället när de sätts på prov av mig.

     • Tittar man på de filmer som finns på hur byggnaderna WTC 1,2 och 7 rasar ihop på några sekunder utan uppenbart motstånd och liksom pulvriseras så kan man inte samtidigt tro på den officiella versionen att det skulle orsakats av bränder pga kraschade plan (frågan kvarstår då varför byggnad nummer 7 brann öht). Byggnaderna WTC 1 och 2 var rejäla stålkonstruktioner och kan inte utan att man samtidigt försvagar konstruktionen på många ställen falla ihop på det sättet de gjorde. Så den enda logiska slutsatsen man kan dra är att de faller pga en kontrollerad demolering. Hur den skulle ha gått till och viken teknik som använts kanske vi aldrig får veta eftersom det hela verkar vara förankrat högt upp i den amerikanska hierarkin. Den eller de som vill forska i detta har dels svårt att få fram fakta plus att de riskerar sitt eget liv. Så sanningen kommer kanske aldrig att komma fram. Men hur man kan tro på den sk officiella versionen övergår mitt förstånd, den är helt enkelt inte logisk eller förenlig med de man ser händer. Plus att det finns en massa andra konstiga omständigheter runt hela händelsen. Folk som ringer från mobiltelefoner om inte fungerar på hög höjd, eller från flygtelefoner som ej finns, brist på flygplansdelar vid pentagon och olycksplatsen i Pennsylvania, folk i byggnaderna hör explosioner både uppifrån och nerifrån, att planen som flyger in i WTC byggnaderna flyger alldeles för snabbt mot vad som ska vara möjligt på den altituden, för att inte tala om det plan som flyger in i pentagon som skulle strukit med marken i princip omöjliga sätt att flyga dessa passagerarplan enligt piloter, och det skulle gjorts av folk som knappt kunde flyga, påhittade identiteter av kapare flera (4 el 5 enl BBC artikel från 2001) av de som namngetts har dessutom hittats vid liv, planet som kraschar in i WTC som man ser på film gör ett stort hål i byggnaden verkar inte som själva planet blir skadat alls, helt ofattbart att vingar och flygkropp skulle vara intakta vid en sån krasch mot en sån stålkonstruktion, media rapporterar om att byggnad 7 skall ha rasat innan den faktiskt gjort det, listan går att göras ännu längre och det går att googla på detta om man vill kolla upp det bättre. Fler borde ifrågasätta den officiella versionen så sanningen kan komma fram. Vi som inte vill ha detta ”War on terror” måste börja säga ifrån och sluta låta oss luras.

     • För det första. Kollapserna i WCT 1 och 2 börja på det ställe där flygplanen flög in i så då där den mest logiska orsaken är skador från flygplanen och den efterföljande branden som även planen satte igång som orsak till kollapserna av WCT 1 och 2. När WCT 1 kollapsade skadade den WTC 7 vilket inte är så förvånande då historiska bilder från WCT 1 visar hur nära WTC 7 stod WCT1.

      Alla 19 kapare är bekräftade och några levande av dessa har aldrig hittats.

      Man har inte heller hittat några som skulle ha gjort något åt WTC 1, 2 eller 7 i förväg.

      Watergate, Iran Contras affären och IB affären har alla blivit avslöjande för de sakerna har verkligen hänt medan ingen av de alternativa påståenden om 9/11 inte har hittat några som skulle utfört dem.

      Så för mig är det en gåta hur man kan tro på så luddiga och sagobetonade saker om 9/11. Alla uppgifter om sprängningar är sagobetonade för de är omöjliga att utföra på det sätt WTC 1, 2 och 7 kollapsade.

      Sedan utgör hastigheten på en kollaps noll bevis på vad som ha hänt då verkliga kontrollerade sprängningar rasar med olika hastigheter så en långsam kollaps är lika trolig som en snabb. Att då hävda en snabb kollaps är bevis på sprängningar är alltså felaktig.

 1. Då nanotermit och högenergi strålar är osannolika då nanotermit produktionen idag är några hundra kilo och var ännu mindre tidigare och Niels Harrit har sagt att de behövdes 10-100 ton samt att den kraftigaste laser som nyligen har gjorts klarar av jaktflygplan men inte byggnader så undrar jag vad de är för så sprängämnen som nu är i farten.

  Framförallt så vill jag veta vem och vilka som utförde sprängning och vet ingen det be dem som kan att genast at börja leta efter dem. Detta skulle ha gjorts för över 10 år sedan om någon som tror på sprängteorin hade fattar att första länken är viktig men den har man istället struntat i.

  De som skulle ha sprängt WTC är mycket frånvarade i historien så pass frånvarande att de troligen aldrig har existerat och har de som skulle ha utfört sprängningarna aldrig ha existerat kan ju WTC inte ha sprängts.

  Jag anser att sprängteorin är helt osannolik dels för att WTC och 2 kollapsar från samma våningar som flygplanen flög in i och dels att de skulle vara omöjligt att spränga något på de våningarna. WCT 7 väntade man i flera timmar med att spränga så pass många timmar att branden kan lika gärna kan förklara WTC 7 kollapsen.

  Dessutom finns inte en utan flera sprängteorier och att det finns flera visar att man är fel ute.

  Om man är något på spåret kommer antalet teorier istället att minska men de har de alternativa teorierna om 11 september 2001 inte gjort.

  • Bara en idiot kan missa att WTC-7 sprängs! Det tar fortfarande veckor att planera en sprängning som den man utförde på WTC-7. Inget man gör på ett par timmar som en del efterblivna fortfarande tror på…

   • Vem gjorde det i en brinnande byggnad.

    https://www.youtube.com/watch?v=IssGRpcB_ms&t=16s

    Ta också att logiskt förklara WTC ordningen mellan kollapserna och tiderna däremellan. Varför detta ska ingå är att i dokumentärer där flera byggande ska sprängas så förklarar sprängarna i vilken ordning de ska spränga byggnaderna och tiderna däremellan och vad de har för betydelse. Så det SKA ingå i en sprängteori om WTC annars är den ofullständig och inte trovärdig.

    • Du har verkligen svårt att förstå! Laddningarna apterades veckor i förväg…Ja, det tar så lång tid att beräkna hur man ska spränga en så stor byggnad som WTC-7 ner i sin egen grund. Ingen behöver gå in i byggnaden för sprängningen styrs elektroniskt när man placerat ut sprängämnet…

     • Detta har jag läst förut på vaken.se att laddningar placerades ut veckor i förväg men det är ren och skär gissning utan några som helst bevis på att det verkligen har hänt.

      Att placera ut laddningar veckor i förväg är så riskabelt att de aldrig har gjorts i vår historia.

      Nämn en byggnad där man bevisligen har placerat ut laddningar i förväg.

     • Laddningarna som sprängs SYNS ju på videon pucko! Har du missat de vita bussarna som t o m togs av polisen i NewYork men fick släppas på order uppifrån! Troligtvis Mossad-agenter enligt trovärdiga källor!

     • Var då? (frågetecken John) Jag har inte sett några sprängningar i videorna och de beror på att jag sett Discovery serien Extrema Explosioner (12 avsnitt) som gick för ett antal år sedan där vi fick lära oss dels hur sprängningar gick till och dels hur de såg ut och med det i bagaget så syns INGA sprängningar på något video från WTC. Inte en enda sprängning utan de som tycker sig se dem har helt enkel för dåliga kunskaper om sprängningar.

      Det är märkligt eller kanske förklarligt att de som har sprängteorier runt WTC är de som har de sämsta kunskaper i sprängningar.

     • Har du hört några kraftiga explosioner just INNAN WTC husen kollapsar och sett hur material från våningar under där flygplanen flög in åka ut från de våningarna.

      Det är vad som skulle ha hänt om WTC hade sprängts men jag har inte hört några kraftiga explosioner just INNAN WTC kollapserna eller sett material flyga ut från de våningarna.

  • Den enda person som är i närheten att på detaljnivå förklara hur 9/11 genomfördes är den ryske fd kärnvapenofficeren Dimitri Khalezov i sin bok ”The Third Truth about 9/11”

   Dimitri Khalezov går igenom i detalj hur byggnaderna togs ner med hjälp av 150 kilotons kärnladdningar som placerades djupt under WTC-byggnaderna innan dom togs ner av myndigheterna i New York som blev lurade att WTC-tornen blivit träffade av rysk granitmissil med en 500 kilotons kärnstridsspets på samma sätt som Pentagon och sänkte WTC-tornen själva.

   Föremålet som träffade Pentagon var en rysk granitmissil med en 500 kilotons kärnstridsspets på som stals av förövarna bakom 9/11 från den sänkta ubåten Kursk tillsammans med 18 andra granitmissiler som fortfarande inte är återfunna.
   Boken finns att ladda ner på:
   http://www.911-truth.net/9-11thology-third_truth_v4_full.zip
   http://www.911thology.com/

   • Det låter helt osannolikt då WTC 1 och 2 kollapser startar på våningarna där flygplanen flög in i och kärnladdningar är ännu mer osannolika för de är spårbara genom strålning lång tid efteråt och något sådant har inte kommit fram.

    Ta och förklara hur dessa laddningar fick kollapserna att börja högt upp i WTC 1 och 2 när laddningarna var djup ner.

    Sedan kommer en ännu värre historia om Pentagon som jag inte tror ett ord av då de gått en dokumentär om Pentagon där tillräckligt många som var i infernot överlevde och har kunna berätta vad som hände och de var verkligen ett passargeraplan American Airlines Flight 77 som flög in i Pentagon och inget annat.

    Det är alltså en sagobok denna Dimitri Khalezov har gett ut med sin ”The Third Truth about 9/11”. Så någon sanning har han inte gett ut utan otroligt ologiska och osannolika förklaringar som vilken vettig person som helst i denna världen inte kan tro på.

    Vad i all världen får dig att tro på Dimitri Khalezov och hand bok ”The Third Truth about 9/11”. Brist på logisk tänkande och djup okunskap om vad som är möjligt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här