Det medicinindustriella komplexet arbetar i dessa coronatider för högtryck för att skapa en global marknad för kommande Covid-19 vacciner. Man när en våt dröm om biljoninkomster genom att, med den iscensatta skräckpropagandan, lyckas prångla på hela världens befolkning vaccindoser i åratal framåt, precis som med dagens ganska usla influensavacciner. Med vaccinprofeten Bill Gates i spetsen jobbar industrin frenetiskt på att även få tillstånd lagar som gör vaccinationer obligatoriska för att man skall få resa mellan länder. Redan har man lyckats sälja på skräckslagna obildade politiker kontrakt på vaccindoser för miljardbelopp, av ett vaccin som ännu inte finns.

Det stora hotet mot de hägrande astronomiska vaccininkomsterna är att någon hittar mediciner som botar covid-19 infektionerna eller att människor lär sig lägga om sin kost och ta kosttillskott av vitaminer och mineraler som minskar sjukligheten om de smittas. Intresset för att vaccinera sig kan ju ebba ut, om människors rädsla avtar.

Hela batteriet av egna lobbyister och bundsförvanter inom skolmedicinen ihop med Socialstyrelse, Läkemedelsverk och Livsmedelsverk m.fl. korrumperade myndigheter och organisationer över hela västvärlden är mobiliserade. Självklart har man även mobiliserat etablissemangets lojala medier – MSM för att föra ut sin massiva skräckpropaganda. I spetsen för den sanslösa skräckpropagandan går Public Service som plötsligt kör reportage på reportage från intensivvårdsavdelningar med döende coronapatienter, något som man aldrig brukar göra med andra dödliga sjukdomar.

C-vitamin hotar Big Pharmas inkomster

Låt oss titta på tillskott av C-vitamin som det medicinindustriella komplexet upplever som ett allvarligt hot mot sina inkomster. Jag skrev häromdagen om den modiga läkaren Annika Dahlqvist som bl.a. rekommenderat ett ökat intag av C-vitamin för att stärka immunförsvaret mot bl.a. covid-19. Industrins handgångna s.k. journalist Anna Bäsén i propagandabladet Expressen gick genast till frontangrepp och anklagade Dahlqvist för kvacksalveri. Detta har sedan lett till krav på att dra in Dahlqvis