Fox Business intervjuade Pfizer VD Albert Bourla på onsdagen under en rapport om den senaste återhämtningen av deras aktiekurs. Bourla diskuterade skälen till varför Pfizer återigen är lönsamt, inklusive det farmaceutiska företagets förväntningar att skörda massiva vinster via försäljning av cancerläkemedel inom en snar framtid.

Onkologi, det är vårt nya covid,” sa Bourla. ”Vi gjorde vad vi gjorde med covid. Vi är mycket stolta över att ha räddat världen men det ligger bakom oss nu, vi vill göra det en gång till och jag tror att onkologi är vår bästa chans att göra det.”

Fox Business-programledaren frågade hur Pfizer kommer att vinna stort inom onkologi, varpå Bourla sade att hans företags läkemedel kommer att öka överlevnadstakten för cancerpatienter avsevärt.

Pfizer chairman and CEO Albert Bourla: Our oncology drugs will be blockbuster ones

Ironin går inte förlorad på den informerade tittaren, då det har rapporterats att Covid-vaccinationen, där Pfizer är en av de främsta tillverkarna, orsakar cancer.

Samtidigt som covid-vaccinet har indikerats orsaka cancer, är det senaste trycket att kemiskt könsöverskrida fler barn en annan möjlig källa till nya kunder, eftersom det har dokumenterats att läkemedel för könsöverskridande också orsakar cancer.

Uttalandena från VD:n bekräftar bara företagets problem, reaktion, lösning affärstaktik, då det rapporterades för några månader sedan att företaget hade investerat stort i cancerläkemedel.

infowars.com, Cancer är det nya covid — Pfizers VD skryter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här