James Corbett samtalar med Catherine Austin Fitts på temat “unlocking the planet”. Austin Fitts är en amerikansk finansexpert som tidigare arbetat för Bush-administrationen. Hon varnar för att ett nytt ekonomiskt system nu implementeras vilket ska ge makteliten en absolut kontroll över varje enskild persons rörelsefrihet.

När alla världens folk är upptagna med att oroa sig för virus under covidkrisen iscensätter bankvärlden och deras partners något som kallas Going Direct reset, påstår Austin Fitts. Hon säger att en antal banker som ingår i G7-länderna slutit sig samman i en arbetsgrupp bestående av främst riksbankschefer. Gruppen arrangeras av BlackRock, en stor amerikansk fondförvaltare som är en del av Blackstone Group. BlackRock förvaltade 2017 tillgångar på 5,42 biljoner amerikanska dollar, enligt Wikipedia.

Det är denna grupp som är hjärnan bakom vad som kallats Going Direct reset, en global plan för hur världens ekonomi ska utvecklas mot en digital centralvaluta där varje enskild individ är en ekonomisk mikroenhet.

Det är denna kärntrupp av arkitekter inom BlackRock och deras plan som vi måste fokusera på. Istället lägger många fel fokus på Klaus Schwab, World Economic Forum och The Great Reset, men det är en distraktion, säger Fitts.

Läs mer på newsvoice.se

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här