Vi ska ha respekt för covid-19, skydda äldre och de med sämre immunförsvar men den är sannolikt inte mycket svårare än influensa. Det är covid-1984 vi ska vara rädda för. Allt tyder på att syftet med hysterin och nödlagar är att stänga ner demokratin till fördel för en teknokratisk totalitär världsordning.

Det råder ingen tvekan om att det finns en global agenda vars mål är en världsregering som inte kan bli annat än fascistisk och odemokratisk men utan att människor ser fotbojan.

Många reagerar med ilska när de hör detta. En naturlig psykologisk reaktion som bottnar i rädsla och brist på kunskap.

Drivkraften bakom agendan är kontroll men också pengar och makt rotad i en extremrationell syn på livet med eugeniska undertoner.

Man fått för sig att vi är för många på planeten vilket inte stämmer. Det behöver inte bli fallet om makten ger upp system för pengar, makt och kontroll då fler barn föds per familj som ett resultat av fattigdom.

Tanken säljs in med till synes goda intentioner. Agenda 2030 och klimatavtal, baserat på en lögn om CO2, ska rädda mänskligheten och planeten. Covid19 är senaste problemet där den ”goda” lösningen är vaccin och övervakning.

I själva verket är det samma krafter bakom problemen som lösningarna. Vi kan nå en hel ren värld i fred och välstånd för alla redan idag. Lösningar finns men förhalas, förhindras eller stoppas eftersom de skulle ta bort möjlighet till kontroll.

Agendan drivs av en elit med namn som Rockefeller, Bill Gates, Ted Turner, George Soros, m fl, med ett finger i det mesta av betydelse för att kunna driva agendan framåt. Så även denna gång med kopplingar till läkemedelsindustrin och forskning relaterat till covid19.

Kring eliten finns politiker, journalister, forskare och andra intellektuella som hjälper agendan. Få vet antagligen vad den går ut på. Merparten lever i okunskap och är nyttiga idioter.

Bill Gates far William H. Gates, Sr. var ett tag chef för Planned Parenthood som grundades av Margaret Sanger. Hon trodde på eugenik, höll tal för KKK och var en inspiration för nazisterna.

Det är bara att lägga ihop ett plus ett för att förstå vad Bill Gates vill. Ena stunden hävdar han att vi är för många på planeten, håller hemliga möten där detta diskuteras för att i nästa förespråka och satsa pengar på vaccin som ska ”rädda” mänskligheten.

Okunniga hyllar Gates som en godhjärtad filantrop och hänvisar till poliovaccin men är ovetandes om att många barn har farit illa av vaccinet. Han umgicks för övrigt med Jeffrey Epstein även efter att han dömts för pedofili och sexuella övergrepp.

Vaccin mot stelkramp i Afrika har visat sig innehålla HCG ett hormon som hindrar kvinnors reproduktion. Med vetskap och trolig medverkan av både FN och WHO. HPV-vaccin gör det svårare för kvinnor* att bli gravida. Och så vidare. Uppenbarligen finns en bakomliggande agenda som är större än Bill Gates.

Mycket tyder på att covid-19 kommer från ett labb i Kina och har kommit ut av en slump eller släpps medvetet. Andra uppgifter pekar mot USA. Antagligen är det både och. Dr Judy Mikovits menar att det sedan spridits med vaccinet mot influensa.

Malariamedicinen klorokin tillsammans med zink ska vara ett fungerande botemedel. Intravenös vitamin C ett annat. Om alla varit noga med sin hälsa, vitaminer C, D och zink hade antagligen långt färre blivit sjuka från början. Många hade kanske sluppit att dö om detta tagits på allvar.

Det är uppenbart att hysterin kring covid-19 är överdriven och används för att skapa mer panik än nödvändigt och stegvis stänga ner demokratin som en del av agendan. Om inte denna gång så nästa om, när covid19 kommer tillbaka. Rådande pandemi kan vara en slags övning för att se hur långt de kan gå.

Nedstängningen av samhället med krislagar som ställer sig över grundläggande rättigheter och tystnaden kring alternativa botemedel ger oss en tydlig indikation. Planen ser ut att vara att vi ska tvingas ta ett vaccin för att sedan kunna registreras som ”säkra”. Ett första steg mot total kontroll och en världsregering.

palbergstrom.com, Covid-19 används för att stänga ner demokratin

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här