Den grävande reportern Per Shapiro släpper nu en omfattande radiodokumentär vid namn ”Covid-19 och oliktänkarna” som lyfter kritiska röster till myndigheternas och massmedias officiella narrativ om coronakrisen gällande pandemiöverdrifter, tilltagande censur och hur krisen används som förevändning för att införa ett drakoniskt kontroll- och övervakningssamhälle.

Per Shapiro är en grävande reporter och dokumentärmakare som tidigare arbetat för P1 Dokumentär, Kaliber, Ekot och Uppdrag granskning. I hans nya dokumentär som bär titeln ”Covid och oliktänkarna” har han pratat med ett analytiker och medborgare som är kritiska inte bara till överdrifterna kring den så kallade pandemin utan också hur denna används som förevändning för att inskränka medborgarnas fri- och rättigheter och göra världen mer totalitär och toppstyrd.

Dokumentären var ursprungligen ämnad för att publiceras i skattefinansierade Sveriges Radio, som refuserade materialet och vägrade låta det komma till allmänhetens kännedom. Därför låter Shapiro publicera den via sin nylanserade kanal “Folkets Radio”.

Bland annat lyfts Jacob Nordangårds analys och kritik av den profilerade ultraglobalisten Klaus Schwabs och hans stora projekt The Great Reset som drivits på från World Economic Forum.
 
Läs mer på nyadagbladet.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här