Det korrupta amerikanska medicinska etablissemanget som leddes av massmördaren Tony Fauci tvingades för en tid sedan att erkänna att covid-vaccinet snabbt förlorar effektivitet mot viruset. Men de hävdade att ”vaccinet” skyddade mot fall som var tillräckligt allvarligt för att skicka dig till sjukhuset eller till din död.

Nu har Fauci tvingats backa från detta falska påstående. Vasko Kohlmayer rapporterar:

Förra veckan gjorde Dr. Anthony Fauci kanske den mest förödande bekännelsen i covid-vaccin sagan. Så långtgående är konsekvenserna av hans uttalande att intervjun där han gjorde det mycket väl kan visa sig vara en vändpunkt i kampen mot det stora vaccinbedrägeri som begås mot världens folk.

I en podcastsession den 12 november med New York Times tvingades Fauci erkänna att vaccinerna inte på ett tillförlitligt sätt skyddar sina mottagare från allvarlig covid eller död.
Fauci uppmanades att förklara uppgifterna från Israel – ett land med en av de högsta vaccinationsfrekvenserna i världen – och sade följande:

– De ser en avtagande immunitet inte bara mot smitta utan mot sjukhusvistelse och till viss del dödsfall, som nu börjar involvera alla åldersgrupper. Det är inte bara de äldre.”

Med andra ord avtar vaccinernas skyddande effekt inte bara när det gäller hotet om infektion, utan också när det gäller svår covid och död. På tal om vaccinernas effektivitet i länder med hög vaccinationsgrad medgav Fauci:

” Det avtar till den grad att du ser fler och fler människor få genombrottsinfektioner, och fler och fler av de människor som får genombrottsinfektioner hamnar på sjukhuset.” 

https://www.lewrockwell.com/2021/11/vasko-kohlmayer/fauci-finally-admits-vaccines-don’t-protect-against-serious-covid-or-death/

Med andra ord är alla påståenden som gjorts om covid-vaccinet falska. Ett stort antal människor har lurats av ett korrupt medicinskt etablissemang och korrupta medier till självmordshandlingar och allvarliga hälsoskador. Ändå fortsätter tvångskampanjen för att vaccinera. De ansvariga för kampanjen är mördare. Dessa mördare inkluderar alla politiska ledare i västvärlden.

Varför fortsätter alla avskum och media att ljuga så flagrant? Dessa totalt korrupta människor fortsätter att hypa ”de ovaccinerades pandemi”. Det finns ingen sådan pandemi. Information från alla länder visar att smitta och död ökar med vaccination.

https://www.globalresearch.ca/trends-in-mortality-and-morbidity-in-the-most-vaccinated-countries-twenty-one-proven-facts/5761773

I Storbritannien vaccinerades 74 procent av de påstådda covid-dödsfallen mellan augusti och september.

https://dailyexpose.uk/2021/09/18/fully-vaccinated-account-for-74-percent-of-covid-19-deaths-in-the-uk/

De data som samlats in av Public Health Scotland visar att vaccinationskampanjen uppnådde en 3 071% ökning av skotska dödsfall från ett år sedan och fler covid-fall bland de vaccinerade än bland de ovaccinerade.

https://humansarefree.com/2021/09/covid-19-deaths-higher-than-this-time-last-year.html

”De ovaccinerade står bara för 19,7% av alla covid-19-dödsfall sedan den 14 augusti 2021, medan den vaccinerade befolkningen står för 80,3% av alla dödsfall sedan samma datum, där de fullt vaccinerade står för 76% av dödsfallen.”

https://humansarefree.com/2021/09/covid-19-deaths-higher-than-this-time-last-year.html

Uppgifterna från Israel visar att pandemin finns bland de vaccinerade.

Anledningen till att de vaccinerade är i riskzonen är tvåfaldig. ”Vaccinet” har allvarliga biverkningar som förväxlas med covid, och ”vaccinet” skadar och förstör i slutändan det medfödda mänskliga immunsystemet, vilket gör de vaccinerade mer mottagliga för varje virus och sjukdom (alltså inte bara covid).

Framstående forskare och medicinska forskare som är oberoende av Big Pharma-bidrag har fastställt dessa fakta, men hormedierna vägrar att rapportera dem. Allt människor får från CNN, MSNBC, NPR, BBC, New York Times, (SVT, SR, DN, SvD m.f.), CDC, NIH, AMA, politiker och sociala medier är indoktrinering som orsakar att människor skadas och tar livet av sig genom att acceptera ”vaccinet”.

Fakta är tydliga. Covidvaccinationkampanjen är den största massmordsrörelsen i historien.

Det offentliga svaret på Robert F. Kennedy, Jrs just publicerade bok, The Real Anthony Fauci, visar att människor ser igenom den orkestrerade berättelsen som odlas av hormedierna. Boken har haft en media blackout som om den inte finns, men är ändå nummer ett på Amazons bästsäljarlista och nummer ett på Kindles bästsäljarlista.

Förutom Amazon och Kindle finns boken tillgänglig i lokala bokhandlare och på (Bokus), Barnes & Noble, IndieBound, Bookshop.org, Target, Walmart, Books-A-Million. Köp och läs boken. Du kommer att se att folkhälsan är i händerna på gangsters.

Vad ”covid-pandemin” har lärt oss är att vi bara kan ha NOLL FÖRTROENDE för det medicinska etablissemanget, politiker och media. Dessa korrupta människor har agendor som skiljer sig helt från folkhälsan.

Paul Craig Roberts

Originaltext: anthropocene.live, Covidvaccinet har orsakat en pandemi

1 KOMMENTAR

  1. Så länge oppositionen till en majoritet befinner sig på big tech plattformar så är det som att kissa ner sig på vintern. Det blir varmt och skönt på en gång men sen blir det kallt och blött och obehagligt.

    Om fler hade befunnit sig på fria plattformar och färre hade underkastat sig på big tech så hade vi inte haft dessa problem idag. Vansinnet kommer fortgå så länge big tech har kontrollen och det är vad de har på sina egna plattformar.

    Det gör mer skada än nytta att länka till fb och twatter. Det existerar inte längre någon organisk spridning på big techs plattformar. Bara glöm och lägg ner.

    När tillräckligt många har gått över till mewe och andra fria plattformar så är revolutionen mot fördumningen redan ett faktum. Ser bara på rumble odysee bitchute.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här