Hos spelbolag idag finns det massor av alternativ för den som gillar sport och betting på nätet. Du hittar mellan 20 – 30 olika sporter och med tanke på att de flesta sporter har mängder av ligor och turneringarna är möjligheterna om inte oändliga, i alla fall extremt goda. Hos spelbolag i Sverige har du därför utmärkta förutsättningar till en riktigt varierad och underhållande spelstund oavsett vilken typ av sport du skulle föredra.

 

Fotboll är den största sporten
Vad gäller spel på nätet är det fotbollen som är den överlägset mest populära sporten. Du hittar massor av odds på fotbollsligor och turneringar från hela världens hörn. I Sverige är det Allsvenskan som är den bästa ligan. Men det finns mycket mer än så att ta del av om du är sugen. Premier League, La Liga, Serie A och Champions League är några ligor och turneringar där utbudet av odds är magnifikt.

Men alla nämnda ligor och cuper ligger ändå i lä vad gäller fotbolls-VM. Detta är ett av världens absolut största evenemang och det märks med all tydlighet hos spelbolagen. Bettingen peakar under VM och det finns massor av alternativ för dig att upptäcka under VM. Detta gäller såväl live betting, pre game betting och långtidsspel där du kan spela på utfallet redan innan turneringen har börjat.

 

Ishockey är populärt i Sverige
Ishockey är annars en sport som är mycket populär för betting i Sverige. Det betyder att du har utmärkta möjligheter även på denna sport när du oddsar. I Sverige är det SHL som är den bästa ligan följt av Hockeyallsvenskan. Men det är ändå NHL som alla strävar efter att nå. Sverige är faktiskt den nation efter USA och Kanada som producerar flest spelare till NHL i hela världen.

När Tre Kronor spelar, Sveriges landslag d.v.s, är det extra mycket odds och marknader tillgängligt. Framförallt de gånger när NHL-spelarna spelar för landslaget då nivån är oerhört hög då. Tyvärr har NHL-spelarna inte varit med i OS 2018 eller 2022 men vi hoppas att det blir andra puckar år 2026.

 

E-sport växer rejält
En kategori som haft en enorm framfart vad gäller bra odds är e-sport. CS:GO, LoL och WoW är några av de alternativ som är mest populära vad gäller betting. E-sporten fortsätter att öka dramatiskt och spelbolagen satsar allt mer på att erbjuda odds på detta. Det finns till och med sajter som enbart erbjuder odds på e-sport vilket är ett klart bevis på hur populärt det blivit.

Framförallt när det är riktigt stora turneringar finns det massor av marknader tillgängliga på de olika matcherna. Det kan handla om resultat, vem som tar flest kartor under en specifik runda och mycket mer. Mycket tyder på att utvecklingen kommer att fortsätta att utvecklas vilket ger väldigt bra förutsättningar för betting och odds.

 

Tennis är en klassisk sport för odds
I Sverige har vi tyvärr inte längre några svenska tennisstjärnor. Men vi har en lång och stolt historia med såväl Björn Borg och Mats Wilander som riktigt stora tennisstjärnor med flertalet Grand Slam-titlar. En stor fördel med tennis vad gäller betting är att även de största turneringarna går att streama live gratis hos bettingsajter. Du kan streama samtliga fyra Grand Slam-turneringar Australien Ope, Franska Öppna, Wimbledon och US Open hos flertalet spelbolag.

Live betting på tennis är också riktigt spännande. Du kan lägga odds på vem som vinner nästa game eller tar hem nästa set. När du dessutom kan streama matchen får du en helhetsupplevelse som ger något alldeles extra. Det är något du borde värdesätta i din betting.

De mest populära sporterna för betting på nätet

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här