Betalda demonstranter, hyrda bussar, Hillary Clinton har inte uppmanat till lugn, Soros figurerar i bakgrunden. Vad är det som pågår? Ser vi tecken på försök till statskupp?

Videon ovan av bussar togs kl 15:30 på South Canal Street i Chicago den 12 november, samma dag som demonstrationer förekom i staden. Andra ankom med tåg. Nedan en annons från amerikanska Craigslist, en jobbsökarsajt, som uppmanar folk att demonstrera mot betalning.

craigslist_organized

Demonstrationerna i USA är av allt att döma helt eller delvis organiserade av någon aktör med gott om pengar som har råd att betala för demonstranter och bussar.

Scenariot är typiskt vid statskupper. Mycket talar för att George Soros har ett finger med det som nu sker i USA, hade ett finger med bakom kuppen i Ukraina och mycket annat. Han har tidigare ertappats med att på omvägar ge pengar till Black Lives Matter (avslöjat genom DC Leaks) som med all tydlighet försökt skapa upplopp och social oro. Han är och har hela tiden varit en huvudaktör bakom Hillary Clinton.

Är detta ett försök till statskupp i USA? Det ser tyvärr ut så.

palbergstrom.com

4 KOMMENTARER

  1. Ha, ha, ha. Lite demonstrationer och sedan blir rädda människor konstiga.

    Hillary Clinton fick en miljon röster mer än Donald Trump så det är valsystemet demonstrationerna just nu handlar om. Hur skulle det vara om någon på vaken.se eller egentligen ovaken.se skulle kolla upp sina uppgifter för man måste leta efter folk som är så usla på att kolla upp uppgifter som de på vaken.se.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här