Det är inte längre korrekt att hänvisa till någon västerländsk regering som demokratisk. Varje västerländsk regering är en spirande tyranni.

Det låter löjligt att säga, men det är ett faktum: frihetens era i väst är över. False flag-attacken, 911, användes för att starta de neokonservativas krig för Israels räkning i Mellanöstern. Ännu viktigare var att rädslan för ”muslimska terrorister” användes för att åsidosätta konstitutionella skydd som habeas corpus och rättssäkerhet och för att genomföra andra ingrepp i friheten, såsom Patriot Act och NSA:s masspionage på amerikanska medborgare. Idag kan du bli arresterad i Tyskland, Frankrike och Storbritannien för att ha viftat med en palestinsk flagga. I USA får man avsked om man utövar sin yttrandefrihet. Endast godkända yttranden kan utan säkerhet anges. Fakta spelar helt enkelt ingen roll. De officiella berättelserna har segrat över sanningen.

Denna förstörelse av friheten började för länge sedan. Jag publicerade en bok för 23 år sedan om hur lagen förvandlades från en folkets sköld till ett vapen i händerna på regeringen, vilket det tydligt är, vilket framgår av de falska anklagelserna mot Trump och fängslandet av 1000 personer som använde sin rätt enligt det första tillägget till konstitutionen för att protestera mot stölden av valet 2020 från president Trump. Knappt någon tror på anklagelserna mot Trump, inte ens demokraternas åklagare, domare, justitiedepartementet och kongressledamöter. Det som är viktigt för dem är att förstöra sitt hatobjekt. Fakta spelar ingen roll. USA upplever i dag stalinistiska utrensningsrättegångar. Stalin visste att bolsjevikerna inte var kapitalistiska spioner och det gjorde även det sovjetiska domstolsväsendet, men Stalin lät ändå avrätta de andra bolsjevikledarna.

I USA är det inte bara demokrater som kräver mer censur och undertryckande av yttrandefriheten. Republikaner är lika alienerade från frihet som demokrater. Nikki Haley, Tim Scott och till och med Ron DeSantis kräver mer censur och inskränkningar av yttrandefriheten som ett sätt att undertrycka den palestinska sidan av historien. Den demokratiska vänstern och den republikanska högern är nu överens om att yttrandefriheten måste tyglas, att den kan få människor att känna sig obekväma, känna sig hotade och sprida desinformation genom att avvika från officiella förklaringar. Vänstern och högern har olika åsikter om vad de vill undertrycka, men de är båda villiga att undertrycka yttrandefriheten för att främja sina egna agendor.

De nuvarande restriktionerna för det första tillägget (yttrandefriheten) till konstitutionen började med ”politisk korrekthet” på universiteten. Vissa saker kunde sägas och andra inte. Vissa raser och kön kunde säga dem och andra inte. Män kunde bli verbalt attackerade, men inte kvinnor. Vita kunde kallas öknamn men inte svarta.

Den orkestrerade covid-pandemin medförde nationell censur. Covid-narrativet kunde inte ifrågasättas, inte ens av framstående medicinska forskare. Det kunde inte Vax heller. Fakta spelade ingen roll. Billiga förebyggande mediciner och botemedel – Ivermektin och HCQ – förbjöds att användas. Följaktligen tjänade Big Pharma miljarder dollar på ett ”vaccin” som inte förhindrade covid men som hade allvarliga biverkningar – död och permanent hälsoskada för miljontals människor.

Dr Reiner Fuellmich, den framstående tyska människorättsaktivisten, har i flera år lett en stor grupp medicinska forskare och advokater som förberett en stämningsansökan för de miljontals människor som dött eller skadats till följd av covid-”vaccinet”. Detta har irriterat Big Pharma och deras lakejer i regeringar som är delaktiga i brottet att beordra injektion av miljarder människor med en substans som är känd för att vara farlig och livshotande.

Försöken att misskreditera och tysta dr Fuellmich var snart igång. En domare dömde honom i maj förra året för att ha förolämpat människor och beordrade honom att betala en stor summa som sänktes till 2 100 euro. Således etablerade den tyska domstolen principen att yttrandefrihet kan vara förolämpande och bestraffa.

När han reste med sin fru i Mexiko försvann eller stals deras pass. Den 13 oktober begav de sig till den tyska ambassaden i Mexiko för att få dem utbytta, ovetande om att en arresteringsorder hade utfärdats i Tyskland för Fuellmich på vad som verkar vara anklagelser om bedrägeri. Enligt nyhetsrapporter ligger Mexiko utanför EU:s jurisdiktion och arresteringsordern kunde inte verkställas, så Fuellmich kidnappades av den tyska regeringen och flögs till Tyskland och fängslades. Hans advokater har granskat anklagelserna om bedrägeri, som verkar vara liktydiga med att stjäla pengar från hans organisation, och anser att anklagelserna är absurda. I skrivande stund består det enda beviset av en anklagelse, möjligen en mutad eller framtvingad sådan.

Men västerländska regeringar är inte längre ansvariga och kan väcka alla bedrägliga åtal som de vill, till och med mot USA:s president. Syftet med detta verkar vara att misskreditera Fuellmich och förhindra att hans rättegång går vidare. Efter att ha varit frustrerad över att domstolar i västvärlden vägrade att pröva covid-fallet på de insamlade bevisen, gick en domstol till slut med på det. För att förhindra ansvarsutkrävande av läkemedelsindustrin och dess regeringsallierade utfärdades enligt min mening en arresteringsorder och Fuellmich fängslades.

Det verkar som om lagen i Tyskland i dag är ett vapen mot sanningen, precis som den tros ha varit i Nazityskland. Den tyska regeringen med sitt extraordinära undertryckande av fri forskning, yttrandefrihet och protester håller snabbt på att få Nazitysklands karaktärsdrag, precis som Storbritannien har gjort med det obestämda fängslandet av Julian Assange i strid med habeas corpus.

https://leohohmann.substack.com/p/attorney-and-international-freedom

https://www.globalresearch.ca/not-a-single-court-in-the-western-world-is-willing-to-examine-the-covid-19-evidence-crimes-against-humanity-revealed-by-dr-reiner-fuellmich/5829809

Paul Craig Roberts

Originaltext: anthropocene.live, Det är inte längre korrekt att hänvisa till någon västerländsk regering som demokratisk

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här