Ny dokumentär om frihet och självinsikten!

Dokumentären som handlar om det fundamentala rätten till liv och frihet som universella mänskliga rättigheterna en gång grundades för, vilket vi idag glömt utgången för detta papper och dess betydelse för att försöka hindra kommande generationer att återuppleva våra föregångares misstag.

En film av Steve: Bates som tog nästan 9 månader för att göra omfattar flera aspekter och användning av termen ”samtycke av styrningen”. Något medlemmar i World Freeman Society har återkallat rätten att bli regerad i en värld som allt mer tappat greppet om sin egen betydelse.

Regeringar, polis agerar alltid med ditt samtycke. De kräver ditt medgivande genom samtycke till att avgöra, stadgar, lagar och krig & skatter, allt genom ditt samtycke.

Vissa saker är bra, vi gillar fredsbevarande Poliser som håller oss säkra, men på samma gång inte ge samtycka till deras vara deras inkomstkälla. Det finns många goda skäl att ha en regering, men vi måste komma ihåg vilka vi är och vilka ”de” är.

Vi är allmänheten och de är de offentliganställda. Och när de glömmer det, och börja behandla oss som sin egendom, är det vår skyldighet att informera andra, hjälpa till att utbilda och hålla svars de vars verksamhet inte återspeglar det mandat vi som människor efterfrågan.

”Samtycke av de styrda: Freeman rörelsens kärna” är nästan 3 timmar lång, och täcker ett brett spektrum av ämnen som effekt och hindrar vår mänskliga frihet när det handlar om tjänstemän som försöker hävda auktoritet över oss, så var beredd att avsätta några pedagogiska timmar…

Men jag lovar dig, kommer det att vara väl använd tid.