Bevisen mot att det experimentella covid-19-vaccinet är ett misslyckande som inte kan skydda människor från allvarlig infektion och död fortsätter att öka. Åtta personer har avlidit i covid-19 på ett äldreboende i Överkalix. Sju av de avlidna hade vaccinerats, men det är oklart vilket vaccinmärke de hade fått. Dessutom hittades 11 stycken anställda på det drabbade äldreboendet med covid-19, berättade kommunen för pressen. Deras vaccinationsstatus är dock fortfarande okänd. Kommunalrådet Anne Jakobsson säger att hon är ”förkrossad. Det här är fruktansvärt tragiskt. Men i dag kan jag inte svara på hur det har gått till.” Enligt officiella uppgifter har det experimentella covid 19-vaccinet dödat tiotusentals människor i USA och Europa. samt skadat miljoner.

Svenska barn fruktar vaccinexperimentet
Barn från 12 års ålder kan nu boka vaccinationstid på särskilda kliniker i Region Stockholm. Men de säger till media att de inte är speciellt ivriga att ta den experimentella sprutan som redan har skickat tusentals amerikanska och europeiska tonåringar till sjukhuset med hjärtproblem. Till exempel tycker studenter i Rönninge och Södertälje att ”det är bra att vänta tills man är 16 år”. Deras diplomatiska svar understryker den utbredda rädslan som finns för att öppet säga nej, att de inte vill ha den farliga injektionen, vilket kan få dem anklagade för att vara ”anti-vaxxers”. Statsminister Stefan Löfven bryr sig dock inte om vad tonåringarna tycker. Han tror att han vet bättre: ”Vi gör detta för barnens skull; vaccinet minskar risken för allvarlig sjukdom och risken att missa mycket i skolan”.

Fauci anklagas för rasism
Den ökända amerikanska byråkraten Anthony Fauci är återigen i händelsernas centrum med ytterligare en stor skandal. Människorättsaktivister anklagar honom för rasism och vit överhöghet för att han vägrar att tro på den berömda rapparen Nicki Minaj som säger att hennes kusins vän i Trinidad har fått en allvarlig skada efter att ha tagit det experimentella covid-vaccinet. I åratal har Faucis politiska parti sagt att man måste alltid tro på kvinnor, särskilt färgade kvinnor. Men i en intervju med CNN sa Fauci att han kände sig tvungen att ”avslöja” Nicki Minaj som inte borde sprida ”desinformation”.

Australien – brutal polisattack på aktivister
Australien har flertalet gånger fördömts för dess brutala förgörande av fredliga demokrati protester. Videofilmer visar hur polisen brutalt slår ned gamla damer och obeväpnade aktivister. Under föregående lördag grep polisen 235 personer i Melbourne och 32 personer i Sydney. I dagsläget är Melbournes centrum praktiskt taget en no-go zon, fylld med poliskontroller och barrikader. Kollektivtrafiken till staden är avstängd. Under måndagen gick byggnadsarbetare med i kampen och iscensatte högljudda protester mot landets totalitära regim.

Ingen pandemi för utarmade Afghanistan
Under de senaste 18 månaderna, har det fattiga och krigshärjade landet Afghanistan, med sina 39 miljoner människor, bara haft cirka 7 000 dödsfall totalt räknat. De mest allvarliga fallen uppkom bara i somras, då till största delen i Kabul och Herat, där covid vaccinationsprogrammet hade sitt center. Globala hälsoexperter misstänker en direkt koppling mellan det dödliga covid-vaccinet och spridningen av delta-varianten. För övrigt anser Afghanistans hälsoministerium att ursprungsversionen av covid redan har spridit sig genom hela befolkningen, där de flesta fall klassas som så milda att de inte förtjänar mycket uppmärksamhet.

• Experimentellt vaccin misslyckas med att skydda äldre
• Svenska barn fruktar vaccinexperimentet
• Fauci anklagas för rasism
• Australien – brutal polisattack på aktivister
• Ingen pandemi för utarmade Afghanistan

Video producerad av MEC21 och ThessA i samarbete med vaken.se.
Stötta MEC21 via gofund.me eller buymeacoffee.com/MEC21
Fler svenska program på MEC21:s bitchute-kanal