Behandlingsresultaten är så goda för patienter och vårdmedarbetare att de vetenskapliga experterna gång på gång uttrycker att det faktiskt är en ”mirakel”-medicin. Medicinen ivermectin ger överlägset bäst resultat i den tidiga behandlingsinsatsen mot covid-19, men fungerar även mycket bra att sätta in i senare skede.

Över 30 studier inkomna under senaste månaderna underbygger det som expertgruppen pekar på. Medicinen är också vida överlägsen som förebyggande hos t.ex. vårdpersonal. Vid ett stort försök man helt nyligen gjorde på vårdmedarbetare påvisades 100 % effektivt skydd. Experterna påpekar att det knappt finns några farliga biverkningar.

Expertgruppen har svårt att få ut budskapet. Denna artikel får därför återpubliceras och spridas fritt.

Senator Ron Johnson från Wisconsin har lagt ut två filmer på sin youtube-kanal. Den ena ligger överst i denna artikel. Se även en lång version av videon ovan. Fördjupande information och behandlingsprotokoll för forskare, vårdpersonal och beslutsfattare.

SVT fortsätter trots fakta att gå läkemedelsindustrins ärenden om att endast vaccin är lösningen. Skattebetalarna betalar. Läkemedelsindustrin verkar ha en rak kanal rakt in till SVT, men det har inte vetenskapen.

Dr Pierre Kory och ett antal fler läkare, se nedan länk till den längre versionen redogör i den amerikanska senaten om många granskade studier och mängder av data, från flera högt aktade läkare, sjukhus, välrenommerade professorer och forskningsinstitut runt om i världen.

Det finns nu tillräckligt med vetenskapligt underlag för vården att ändra behandlingsinsatser enligt FLCCC rekommendationer.

Till vårdpersonal, beslutsfattare, och forskare finns behandlingsprotokoll med fördjupande information och referenser på den här länken.

Ivermectin är den bästa tidiga medicinen mot covid-19. Det finns fler, men den är den som fungerar bäst och den har knappt några biverkningar. Resultatet av deras arbete visar att det finns tillräckligt med underlag för att vården skall ändra sina behandlingsinsatser till det som arbetsgruppen FLCCC föreslår.

För att förstå hur vida överlägsen den är även som förebyggande berättar Dr Kory att man i ett test på 1200 vårdmedarbetare, gett medicinen till 800 av dessa och inte en enda insjuknade i Covid-19. Igen: Inte en enda blev sjuk! Med andra ord gav medicinen hela 100 % skydd! I den andra gruppen av 400 vårdmedarbetare som inte fick medicinen så blev 58 % sjuka.

Vitaminer som komplement

I den längre videoversionen förklarar en av experterna att zink är mycket effektivt i doser om 50 mg/dag, samt vikten av nivåer på D-vitamin. Och i fördjupningsdelen framkommer också att C-vitamin är viktigt komplement till behandlingen. Han berättar också att insjuknande och dödlighet är mycket högre hos afroamerikaner och latinamerikaner samt den äldre befolkningen. Detta med koppling till D-vitaminbrist.

Eftersom Zink, D-vitamin och C-vitamin är vitaminer som i det här vetenskapliga arbetet tas upp som viktiga komplement, så föreligger således högst troligtvis inga hinder för att ge rekommendationerna om att äta dessa även som förebyggande mot Covid-19.

Vidare berättar en av läkarna att man nu i Skottland och England börjat dela ut D-vitamin åt den äldre delen av befolkningen.

LCCC:s arbete och hindren på vägen

Dr Pierre Kory är ordförande i FLCCC (Frontline Covid-19 Critical Care Alliance, https://covid19criticalcare.com/) som skapades av en grupp experter som i ett tidigt skede började samarbeta för att hitta lösningar mot de skrämmande dåliga behandlingsresultat med många dödsfall, som vården hade/har vid Covid-19.

Slutsatserna de kommit fram till bygger på mängder av data som kommit in från hela världen om Covid-19 under året. Gruppen har samarbetat i ca 9 månader.

Han påpekar att ingen av myndigheterna i USA har gjort detta arbete, trots att de egentligen borde ha gjort det. Allt har bara handlat om att skapa nya mediciner eller vacciner som är dyrt, istället för att ta reda på om det fanns befintliga mediciner i sortimentet som skulle kunna vara användbara och effektivt.

Det är mycket vanligt att mediciner som redan under en tid funnits på marknaden mot vissa sjukdomar, senare även visat sig fungera effektivt mot andra sjukdomar. Det är därför sådant här arbete är av största vikt. Precis som fallet med ivermectin och Covid-19.

Läkarna påpekar också att själva byråkratin i sig runt den medicinska utvecklingen utgör ett stort hinder. Dr Pierre Kory berättar även om hur Facebook blockerar deras meddelande kring deras viktiga arbete. Det har också utgjort ett hinder då det är av vikt att via sociala medier kunna knyta samman stora nätverk av experter världen. Det är därför viktigt att även vi hjälper till att sprida informationen.

Svenska FASS & ivermectin

Medicinen som man nu har konstaterat är så effektiv även mot Covid-19 har tidigare varit känt som en medicin som använts mot parasiter, kvalster, löss, skabb, olika typer av maskar och larver. I Sverige finns det ca 25 läkemedel med ivermectin för djur, men endast ett för människa. Det används mest mot kvalster, löss, skabb, olika typer av maskar och larver. Undertecknad har ej kännedom om doser eller om t.ex. ivermectin för hästar fungerar lika bra för människor. Men det vore ju bra om någon svensk expert snabbt tog reda på det. Mer om medicinen finns att läsa på FASS sida: https://fass.se/LIF/result?query=IVERMECTIN&userType=0

Vad säger vetenskapen om läkemedelsbolagen?

Det är viktigt att vara kritiska och faktiskt också lyssna på vad vetenskapsmän säger om medicinindustrin (Några citat och tips från Lars Berns senaste krönika och Hans Dahl som kommentator till föregående artikel);

De akademiska institutionerna i detta land tillåter sig att vara läkemedelsindustrins betalda agenter” – Arnold Seymour Relman, professor i medicin vid Harvard

Evidensbaserad medicin är faktiskt så korrumperad att den blir värdelös eller skadlig”
– Marcia Angell Chefsredaktör för den ansedda medicinska tidsskriften New England Journal of medicin

Varför huvuddelen av publicerade forskningsresultat är falska”- John Ioannidis en av världens främsta epidemiologer

Vacciner: Sanning lögner och kontroverser” – bok av professor och specialistläkare Peter Gøtzsche

Dödliga mediciner och organiserad brottslighet – Hur läkemedelsindustrin har korrumperat sjuk- och hälsovård” – bok av professor och specialistläkare Peter Gøtzsche

Selling Sickness: How the World’s Biggest Pharmaceutical Companies are Turning us All into patients” – bok av Ray Moynihan, hälsojournalist, dokumentärfilmare och forskare

Det här var några exempel, men i korthet handlar det om att vi måste inse att vinstdrivande organisationer som läkemedelsindustrin och lobbyister från dessa, inte först och främst värnar om medborgarnas intressen. För det är helt enkelt inte deras primära uppdrag. Det är deras försäljning, vinster och i bästa fall goda rykte som är viktigast.

Av: Heléne Karlsson

3 KOMMENTARER

  • Nu har jag läst om biverkningarna i den länk som du lagt ut, men dessa är så sällan förekommande att de är försumbara i sammanhanget….

   Läs dina länkar INNAN du lägger ut dem…..

 1. Detta är en rätt bra lyssning, om man gillar podcasts då förstås.
  Angående just Ivermectin.
  https://www.bitchute.com/video/qHjNQIynVb5O/
  Vet inte om den finns på youtube faktiskt då de bedriver väldigt mycket censur av folk som har en annan åsikt runt just covid att det blir som det heter ”gate-keeping information” dvs. endast en sida får höras men inte den andra så man själv får bilda sig en åsikt. Så använder inte sidan längre.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här