Under tisdagen raderade Facebook ett inlägg från Donald Trump där denne argumenterade för att coronaviruset faktiskt är mindre dödligt än den årliga säsongsinfluensan och att det inte finns någon anledning till panik. Facebook menar att Trump åsikter räknas som ”desinformation” och bryter mot företagets regelverk.

Förra vintern dog cirka 22 000 människor av säsongsinfluensan i USA. Antalet personer som dött av coronaviruset påstås etablissemangsmedia och vänsterliberala politiker ligga på runt 210 000 människor. När de siffrorna dissekeras framgår det dock att 94 procent av de avlidna dog av annat än coronaviruset och hade olika former av underliggande svåra sjukdomar.

Vid månadsskiftet till september hade färre än 10 000 amerikaner dött av själva coronaviruset, övriga 154 000 dödsfall hade andra eller kombinerade orsaker.

Läs mer på nyadagbladet.se, Facebook censurerar Trump igen – Låga coronadödstal får inte påtalas

1 KOMMENTAR

  1. Har man konto på Facebook så stödjer man indirekt den globalistiska agendan om att ta kontroll över allt och alla. Att ha Facebook är ett hot mot det fria ordet. Facebook besstämmer vad som får sägas. Facebook är den nya domstolen som saknar jury och domare. Facebook försvarar demokratin säger dom. Ägar konglomeratet med Bill Gates i spetsen spelar läkare och vaccinspecialist på den globala arenan. Suckerberg ingår i släktbanden med Rothschild som har stora intressen av att alla ska vaccineras.
    Snart är det dags att införa vaccintvång om du vill resa till annat land och snart är det dags att tvångsvaccinera alla om denna ondskefulla plan läkemedelsmaffian planerar. NWO kallar dom den.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här