Filip Sjöström var en av initiativtagarna till den så kallade Tusenmannamarschen som gick av stapeln lördagen den sjätte mars i Stockholm. För att ha varit delaktig i initiativet blev han tilldelad ett vite om 20 000 kronor för att ha brutit mot pandemilagen.

På lördag den första maj arrangerar Filip ännu en demonstration, även denna gång under parollen ”för frihet och sanning”. För detta har länsstyrelsen utannonserat att de kommer att utfärda ett vite på 30 000 kronor och att Sjöström framöver kommer att påläggas ytterligare vite på samma belopp för varje gång han tar initiativ till protester med deltagare över åtta personer.

Han är fullt medveten om att hans beslut att gå emot pandemilagen kommer att orsaka honom svårigheter i livet, men anser att det är värt det då han vill stå upp för sin sanning och inte vill att svenska folket längre skall plågas under pandemilagens restriktioner. Sjöström kritiserar de politiska beslut som fattas på bakgrund av den dödlighet som rapporterats av Statistiska Centralbyrån – en dödlighet som han menar inte skiljer sig nämnvärt från andra år.

Sjöström säger att han inte tänker betala de vite som utfärdas mot honom och att han har anlitat advokat och nu tänker ta strid för att ogiltigförklara pandemilagen.

nyatider.nu, Filip Sjöström om sanning, pandemilag och frihetsfientliga medier

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här