Flygdata om United 93 motsäger ögonvittnen

pentagon

Den internationella organisationen ”Pilots for 9/11 Truth” har släppt en pressrelease i vilken den konstaterar att de data om United Airlines 93: s flygrutt som den begärt från National Transportation and Safety Board (NTSB) rimmar illa med ögonvittnesskildringar och andra rapporter. United 93 var det plan som störtade i ett fält utanför Shanksville i Somerset county, Pennsylvania, den elfte september 2001.

Enligt regeringens version flög planet in över Somerset county från nord-nordväst på hög höjd. Men såväl höjden som riktningen motsägs av flera ögonvittnen som istället såg planet närma sig från syd eller sydost innan nedslaget. Vrakdelar som hittades i New Baltimore åtta miles från nedslagsplatsen i sydostlig rikting motsäger också regeringens påstående att planet färdades mot norr.

Vidare tyder rapporter samt själva nedslagskratern på att Flight 93 störtade i en nästan 90-gradig vinkel, medan de flygdata som ”Pilots for 9/11 Truth” studerat visar på en 35-gradig vinkel mot sluttande mark, vilket ytterligare minskar vinkeln. I pressreleasen uppmärksammas också att Environmental Protection Agency (EPA) vid en undersökning av jorden vid och omkring nedslagsplatsen inte kunde se att den förorenats av flygbränsle samt att den rökpelare som fotograferades av ett ögonvittne vid inte heller tydde på några stora mängder bränsle.

Enligt den officiella versionen, som ”förevigades” med hjälp av filmen ”United 93″, störtade detta plan som ett resultat av att passagerarna försökte övermanna kaparna. Andra uppgifter tyder på att planet blev nedskjutet. Själv tycker jag att det vore konstigt om militären inte skulle ha skjutit ner detta plan med tanke på vad som tidigare hade hänt under dagen.

Jag erkänner dock villigt att jag är dåligt påläst om United 93, men håller på att bättra på mina kunskaper genom att läsa Dr. David Ray Griffins senaste bok ”Debunking 9/11 Debunking”:Läs pressreleasen från ”Pilots for 9/11 Truth”

Källa: www.9-11.se

Pilots for 911-Truth
För dig som inte forskat i Flight 93 är ett besök till den utmärkta sidan pilotsfor911truth.org ett måste. Där kan du ta del av mycket analyser i både textformat, ljudformat och dokumentärfilm från forskare och aktiva samt pensionerade professionella piloter.

Läs först vilka som ligger bakom projektet ”Pilots for 911 truth” och om deras kunskaper och erfarenheter, här är en lista på medlemmar.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here