Carla del Ponte schweizisk diplomat och jurist som 2013 ansvarade för U.N. Independent International Commission of Inquiry on Syria angående kemvapenattacken i Ghouta sa då att starka vittnesmål visade att det inte var Assad-regimen som stod bakom attacken utan rebellerna (terroristerna).

Detta ligger i linje med uppgifter som visar att ISIS smugglade kemvapen från Libyen till Syrien 2012 med godkännande av dåvarande amerikanska utrikesminister Hillary Clinton och att det det fanns en hemlig överenskommelse mellan Obamas administration och ledare från Turkiet, Saudiarabien och Qatar för att genomföra en gasattack med sarin för att kunna skylla på Assad så man fick förevändning att invadera Syrien och avsätta honom.

palbergstrom.com

1 KOMMENTAR

  1. Det senare om att ”ISIS smugglade kemvapen från Libyen till Syrien 2012 med godkännande av dåvarande amerikanska utrikesminister Hillary Clinton och att det fanns en hemlig överenskommelse mellan Obamas administration och ledare från Turkiet, Saudiarabien och Qatar för att genomföra en gasattack med Sarin för att kunna skylla på Assad så man fick förevändning att invadera Syrien och avsätta honom.” är obekräftade uppgifter då de finns EN källa som påstår detta och som dessutom låter osannolikt.

    Detta mytspridande att USA något sätt stött ISIS måste jag undra varför folk tror på. Det är sannolikare att jultomten finns är att detta skulle vara sant.

    Vi vänder på det. Vaken.se stödjer Ryssland i deras bombningar i Syring var är de släpper sina bomber.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här