En nyligen publicerad studie visar på risk för cancer till följd av vaccin eftersom spikproteinerna kontaminerar cellkärnan. Risken för att kvinnans äggstockar kontamineras är inte utredd.

Nyligen har ett uppseendeväckande forskningsfusk i de kliniska testerna av Pfizers vaccin avslöjats vilket har lett till protester från läkare över världen. I Sverige har det gjorts ett upprop från 16 läkare som kräver att vaccineringen ska stoppas.

I Pfizers riskbedömning av vaccinet som kom ut i slutet av september 2021 framkommer att gravida och ammande mödrar inte har ingått i kliniska tester. Pfizer säger att ”det kan finnas gravida som låter vaccinera sig trots brist på data om tillförlitlighet”. Något som de säger sig ange i bipacksedeln. Men denna visas aldrig upp för gravida inför vaccination. Tvärtom försöker myndigheterna tvinga vårdpersonalen att se till att alla blir vaccinerade.

En studie har visat att spikproteinerna som bildas av vaccinerna kan tränga in i cellkärnan och förhindra reparationsmekanismer för DNA-skador. Detta kan leda till ökad risk för cancer. Frågan är om spikproteinerna därmed också kan tränga in i kvinnans ägg i äggstockarna och skada dessa. Lars Bern ser en avsevärd risk för detta.

Lars Bern redovisar statistik från Skottland där det framgår att överdödlighet har ökat för vaccinerade grupper.

swebbtv.se, Forskningsfusk hos Pfizer, cancer, missbildningar och överdödlighet

Länkar:
Pfizers riskhanteringsplan

SARS–CoV–2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)J Recombination In Vitro

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här